Nanobonsai din sarma de Ken To

Bonsaii sunt impresionanti tocmai pentru ca sunt miniaturi de copaci impunatori, dar sculpturile de sarma ale artistului Ken To, sau nano-bonsaii sai, sunt cu atat mai interesante pentru ca sunt miniaturi ale unor miniaturi. Fiecare sculptura are intre 5 si 10 centimetri si se afla intr-un vas specific celor pentru plantele adevarate, realizate de Jim Barrett. Sunt reusite pentru ca redau cu veridicitate aspectul unui copac adevarat din cateva materiale simple, dar si pentru ca realizarea lor necesita migala, rabdarea si minutiozitatea pe care artistii niponi ai plantelor bonsai pun atata pret.

Nanobonsai din sarma de Ken To

1 / 4234 Pagina urmatoare » 

Publicat pe 1 Februarie 2013 in Design

Etichete Nanobonsai din sarma de Ken To: nano, sculpturi, miniatura, sculptura, materiale, pret, copaci, copac, ken to, jim barrett, bonsai, sarma, 10


Discutii si comentarii

Produse evoMAG.ro

In continuare pe Toxel Magazine:

Cu 4.000 de fluturi in jurul lumii

Cu 4.000 de fluturi in jurul lumii
Inspire

Artista Tasha Lewis a demarat un proiect de arta urbana la nivel global, pentru care va crea nu mai putin de 4,000 de fluturi magnetici.

10 casute de basm

10 casute de basm
Design

Va amintiti cum toate basmele pe care le citeam sau le ascultam povestite in copilarie aveau, in mod obligatoriu, o coliba sau casuta ca punct de plecare a eroului in calatorie?

10 fotografii incredibile din New York

10 fotografii incredibile din New York
Travel

New York-ul este probabil cel mai urat si mai iubit oras din lume, in acelasi timp si in egala masura.

10 elefantei invata sa-si foloseasca trompele

10 elefantei invata sa-si foloseasca trompele
Funny

Elefantii, in virtutea dimensiunilor lor impresionante, aproape te fac sa uiti, la maturitate, ca au fost la un moment dat puiuti, ca orice alt pui de animal.

publicitate
publicitate
Clickshop.ro