Nanobonsai din sarma de Ken To

Bonsaii sunt impresionanti tocmai pentru ca sunt miniaturi de copaci impunatori, dar sculpturile de sarma ale artistului Ken To, sau nano-bonsaii sai, sunt cu atat mai interesante pentru ca sunt miniaturi ale unor miniaturi. Fiecare sculptura are intre 5 si 10 centimetri si se afla intr-un vas specific celor pentru plantele adevarate, realizate de Jim Barrett. Sunt reusite pentru ca redau cu veridicitate aspectul unui copac adevarat din cateva materiale simple, dar si pentru ca realizarea lor necesita migala, rabdarea si minutiozitatea pe care artistii niponi ai plantelor bonsai pun atata pret.

Nanobonsai din sarma de Ken To

1 / 4234 Pagina urmatoare » 

Publicat pe 1 Februarie 2013 in Design

Etichete Nanobonsai din sarma de Ken To: nano, sculpturi, miniatura, sculptura, materiale, pret, copaci, copac, ken to, jim barrett, bonsai, sarma, 10, miniaturi


Discutii si comentarii

Produse evoMAG.ro

In continuare pe Toxel Magazine:

Miniaturi si bijuterii delicioase, cu mancare

Miniaturi si bijuterii delicioase, cu mancare
Design

De cele mai multe ori, doamnele si domnisoarele sunt cele care se ocupa cu punerea celor de-ale gurii pe masa, asa ca ne-am gandit ca ar aprecia aceste 11 feluri de mancare dragute si aproape microscopice.

Drumul minunat din Irlanda de Nord: Dark Hedges

Drumul minunat din Irlanda de Nord: Dark Hedges
Travel

Pare greu de crezut, judecand dupa frumusetea fotografiilor, insa pana acum 15 ani, doar localnicii stiau de acest drum spectaculos: Dark Hedges, poteca marginita de copaci, din County Antrim, Irlanda.

10 caini prea lenesi sa se plimbe

10 caini prea lenesi sa se plimbe
Funny

Pentru majoritatea cainilor, orice plimbare, oricat de scurta, fie ea si la veterinar, e un motiv de entuziasm si de bucurie.

10 pui adorabili de animale

10 pui adorabili de animale
Funny

Dupa cum bine se stie, cele mai simpatice animale sunt puii - sau, mai corect spus, toate animalele sunt adorabile atunci cand sunt mici.

publicitate
publicitate
Clickshop.ro