Cum sa sperii o cioara

De ce e nevoie sa alungi o cioara? Poi e simplu, pentru ca poate strica o munca de un an de zile, iti poate distruge o recolta, sau la scara mai mica, o gradina proprie la care ai muncit cu sudoare zi de zi, pentru a te putea bucura de legume proaspete, la discretie. Poi ciorile isi cam baga nasu in munca asta... si nu e bine. Deci ce e de facut? Trebuiesc alungate. Dar cum? Poi s-a inventat sperietoarea de ciori, cateva toale vechi pe un schelete care sa simuleze corpul uman. Dar dupa cum stim, ciorile sunt destul de inteligente, si s-au prins ca vrem sa le pacalim si asa vechia sperietoare nu a mai avut efect. Trebuia upgradata... Si asa a fost creata sperietoarea de ciori v2.0. care are ca scop torturarea ciorilor prin ras. Si se pare ca are efect. Acestea desi cunosc motivul pentru care sperietorile sunt pe terenul vizat, nu se pot abtine sa nu moara de ras!

Poza 1 - Cum sa sperii o cioara

1 / 923456789 Pagina urmatoare » 

Publicat pe 21 Aprilie 2010 in Funny

Etichete Cum sa sperii o cioara: legume, ras, amuzant, zi, sperietori, ciori, torturare, munca, zi cu zi, uman, an, efect, zile, vechi, gradina, scara


Discutii si comentarii

Produse evoMAG.ro

In continuare pe Toxel Magazine:

Arta multicolora din hartie, de Yulia Brodskaya

Arta multicolora din hartie, de Yulia Brodskaya
Design

Artista Yulia Brodskaya si-a gasit o forma de expresie mai putin obisnuita, insa cu atat mai spectaculoasa.

Legumele si fructele nu sunt ce par a fi!

Legumele si fructele nu sunt ce par a fi!
Funny

Uneori realitatea din jur pare sa fie simpla - lucrurile sunt chiar ceea ce par a fi. Alteori, insa, chiar si cele mai banale elemente din mediul nostru inconjurator ne rezerva surprize.

In jurul lumii in 80 de diete cu Peter Menzel

In jurul lumii in 80 de diete cu Peter Menzel
Inspire

Fotojurnalistul Peter Menzel, originar din California, si sotia sa, Faith D'Alusio, au petrecut trei ani in jurul lumii, calatorind prin 30 de tari, pentru a studia obiceiurile alimentare ale diferitelor culturi.

Cum arata mancarurile taiate pe din doua?

Cum arata mancarurile taiate pe din doua?
Inspire

Artista Beth Galton, fotograf, si stilista Charlotte Omnes, specializata in sedinte foto cu mancare, isi continua seria de imagini cu feluri obisnuite de mancare, taiate in doua.

publicitate
publicitate
Clickshop.ro