Cum sa sperii o cioara

De ce e nevoie sa alungi o cioara? Poi e simplu, pentru ca poate strica o munca de un an de zile, iti poate distruge o recolta, sau la scara mai mica, o gradina proprie la care ai muncit cu sudoare zi de zi, pentru a te putea bucura de legume proaspete, la discretie. Poi ciorile isi cam baga nasu in munca asta... si nu e bine. Deci ce e de facut? Trebuiesc alungate. Dar cum? Poi s-a inventat sperietoarea de ciori, cateva toale vechi pe un schelete care sa simuleze corpul uman. Dar dupa cum stim, ciorile sunt destul de inteligente, si s-au prins ca vrem sa le pacalim si asa vechia sperietoare nu a mai avut efect. Trebuia upgradata... Si asa a fost creata sperietoarea de ciori v2.0. care are ca scop torturarea ciorilor prin ras. Si se pare ca are efect. Acestea desi cunosc motivul pentru care sperietorile sunt pe terenul vizat, nu se pot abtine sa nu moara de ras!

Poza 1 - Cum sa sperii o cioara

1 / 923456789 Pagina urmatoare » 

Publicat pe 21 Aprilie 2010 in Funny

Etichete Cum sa sperii o cioara: legume, ras, amuzant, zi, sperietori, ciori, torturare, munca, zi cu zi, uman, an, efect, zile, vechi, gradina, scara


Discutii si comentarii

Produse evoMAG.ro

In continuare pe Toxel Magazine:

Legumele si fructele nu sunt ce par a fi!

Legumele si fructele nu sunt ce par a fi!
Funny

Uneori realitatea din jur pare sa fie simpla - lucrurile sunt chiar ceea ce par a fi. Alteori, insa, chiar si cele mai banale elemente din mediul nostru inconjurator ne rezerva surprize.

In jurul lumii in 80 de diete cu Peter Menzel

In jurul lumii in 80 de diete cu Peter Menzel
Inspire

Fotojurnalistul Peter Menzel, originar din California, si sotia sa, Faith D'Alusio, au petrecut trei ani in jurul lumii, calatorind prin 30 de tari, pentru a studia obiceiurile alimentare ale diferitelor culturi.

Tatuaje spectaculoase, in stil contemporan

Tatuaje spectaculoase, in stil contemporan
Inspire

Tatuajul a inceput ca o practica ritualica de trecere la un nivel superior in societate, insa, a ajuns in zilele noastre o adevarata arta.

Bicicleta electrica din fibra de carbon, perfecta pentru navetisti

Bicicleta electrica din fibra de carbon, perfecta pentru navetisti
Rides

Leaos Electric Bike e un concept de bicicleta electrica, realizata integral din fibra de carbon - ceea ce o face perfecta pentru cei care au mult de mers pana la serviciu in fiecare zi.

publicitate
publicitate
TinaR - VIP