Culorile dau viata lumii lui Christopher Wesser

Bine ai venit in lumea colorata a lui Christopher Wesser, un talentat fotograf din Ingolstadt, Germania. Artistul pare sa se fi indragostit de culori, indiferent ca le surprinde intr-un peisaj citadin din Italia, Germania sau Romania, in flori sau pe chipurile pistruiate ale modelelor sale blonde. Wesser are si cateva proiecte conceptuale la activ: „Powdershooting” (in traducere aproximativa, „tragand/fotografiind cu prafuri”), cu modelul Anastasia Skvortsova, si „Life off the Dance Floor” (en., „viata de dincolo de ringul de dans”), care povesteste despre bucuria de a dansa, cu ajutorul unui zambet fermecator si al confetti-ului multicolor. Click prin intreaga galerie—ai ce vedea!

Fotografii Christopher Wesser

1 / 2023456789 Pagina urmatoare » 

Publicat pe 30 Iunie 2012 in Inspire

Etichete Culorile dau viata lumii lui Christopher Wesser: flori, fotograf, proiecte, fotografii, culori, inspire, germania, viata, zambet, portrete, surprinde, italia, romania, fermecator, lumea, peisaj, cu flori, dance, activ, multicolor


Discutii si comentarii

Produse evoMAG.ro

In continuare pe Toxel Magazine:

Cum trece un glont printr-un strop de apa

Cum trece un glont printr-un strop de apa
Inspire

Fotograful olandez Alexander Augusteijn e fascinat de natura trecatoare a clipelor si isi manifesta fascinatia prin realizarea de imagini improbabile, incredibile, cu gloante care strapung stropi de apa.

Fascinante portrete conceptuale, de Christine Muraton

Fascinante portrete conceptuale, de Christine Muraton
Inspire

Artista frantuzoaica Christine Muraton are un talent incredibl pentru surprinderea de imagini fascinante, care aproape ca te bantuie si reusesc sa spuna povesti pline de mister si farmec.

Mancaruri din romane celebre, de Dianah Fried

Mancaruri din romane celebre, de Dianah Fried
Inspire

Designerul Dianah Fried a pregatit cateva feluri de mancare, care apar in romane clasice, precum Oliver Twist, de Charles Dickens, sau Moby Dick, de Herman Melville.

Nu exista rase agresive de caini - fotografii

Nu exista rase agresive de caini - fotografii
Inspire

Seria de fotografii din galeria de mai jos e un proiect inceput de fotograful Douglas Sonders in 2012, menit sa schimbe perceptia asupra cainilor agresivi.

publicitate
publicitate
Clickshop.ro