Daca tot a venit vara si suntem cu gandul la relaxare si distractii, de ce sa nu ne amenajam propria crama in bucatarie?

Daca tot a venit vara si suntem cu gandul la relaxare si distractii, de ce sa nu ne amenajam propria crama in bucatarie? Asta a facut Teresa Gouveia, cu Adega Gourmet, conceptul de bucatarie-crama al proiectului Casa Cor Trio. A avut la dispozitie un spatiu de 61 de metri patrati, cu intaltimea de 4,6 m, pe care l-a definit in primul rand prin tusa sobra de culoare a covorului, iar apoi l-a completat cu nise in pereti, in care se pot ‚ascunde’ pana la 500 de sticle de vin. A adaugat la final toate acele detalii care dau personalitate spatiului: mobilier din lemn, accesorii pentru gatit tot din lemn si mult inox-crom (blaturile bucatariei si frigiderul). Plantele reduc vibratiile care ar putea afecta calitatea vinului, iar sticlele sunt ventilate in permanenta.

Bucatarie crama Casa Cor Trio

Bucatarie crama Casa Cor Trio


Bucatarie crama Casa Cor Trio

Bucatarie crama Casa Cor Trio

Bucatarie crama Casa Cor Trio

Bucatarie crama Casa Cor Trio


Bucatarie crama Casa Cor Trio

Bucatarie crama Casa Cor Trio

Bucatarie crama Casa Cor Trio

Bucatarie crama Casa Cor Trio

Bucatarie crama Casa Cor Trio