Cel mai cel "Guiness book"

Forum » Iesit din comun » Cel mai cel » Cel mai cel "Guiness book"

Postat de ELuCID la 21:47 pe 7 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
Sa vorbim despre ultimele recorduri intrate in Guiness book. Pana la urma romanul nostru cu rebusul de 25.000 de cuvinte a intrat sau nu?
Postat de klaudyu44ds la 11:40 pe 11 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
nu stiu,nici nu am auzit de acest record,Oricum bafta,sa mai intram si noi in Guiness Book.Tongue
Postat de ELuCID la 11:53 pe 11 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
la Iasi vor sa faca azi un record cea mai mare funda de oameni pentru bolnavii de sida/hiv
Postat de Mimpiyan la 20:59 pe 11 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
referitor la acea hunda hiv, ar fi tare sa ma intre si romanii in Guiness book.
Postat de Naked la 07:49 pe 12 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
Mariuse, anul acesta au intrat romanii cu vreo 3-4 recorduri in Guiness, datorita unor primari.
Postat de Mimpiyan la 18:09 pe 12 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
mai Naked, esti un mic ajutor pentru mine. nu prea sunt la curent. daca in perioada cand sunt eu la TV se promoveaza doar Nikita, Elodia... n-am de unde afla. adica am. de pe net. dar na. am alte probleme la calculator.
Postat de Naked la 18:58 pe 12 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
N-ar fi rau sa te mai utii si la o stire din cand in cand, daca tot stai la pc asa de mult.
Postat de Naked la 18:58 pe 12 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde

S pt mâna aceasta, Ion Iaronenco, autorul celui mai lung rebus din lume, a fost anun at despre refuzul de înregistrare în Cartea Recordurilor.
Contactat de APROPO, Ion Frunz , Secretarul Federa iei de Atletism din R. Moldova i cel care l-a ajutat pe tân r privind pa ii f cu i spre omologarea recordului, ne-a declarat c cei de la Guiness World Records i-au trimis o scrisoare prin care î i exprim regretul c încercarea recordului „Cel Mai Lung Rebus”, nu poate fi acceptat . „Acceptarea recordurilor este la discre ia absolut a Guinness World Record, iar decizia lor este final . Membrii comisiei î i rezerv dreptul la propria discre ie pentru a stabili ce recorduri nu mai sunt valabile sau nu mai sunt monitorizate. Dac Ion î i dore te s continue cu recordul, atunci o poate face pe cont i risc propriu”, ne spune Secretarul Federa iei de Atletism.

Nu s-a descurajat

Autorul rebusului regret c nu a fost acceptat recordul s u, iar la aflarea deciziei el nu s-a descurajat, inten ionând s continue rebusul. Ion Frunz ne-a mai spus c nu exist nicio modalitate de a contesta decizia celor de la Cartea Recordurilor. „În contractul încheiat cu ei, au fost prev zute toate detaliile procedurii de urmat. De i am respectat aceste reguli, acordul prevede c acesta nu este o garan ie c încercarea recordului va fi acceptat . Nu putem ti ce anume nu a mers cu recordul i care a fost criteriul de apreciere a lui”, ne mai spune Ion Frunz .
Ion Iaronenco, tân rul de 18 ani din sat. Ghinde ti, r. Flore ti, a muncit timp de doi ani, zi de zi la rebusul s u. B iatul a c utat i pe internet pentru a afla care este cel mai lung rebus din lume i ce lungime are i a descoperit c cel mai mare rebus din lume are doar 80 de m i apar ine unui român.

Postat de mihai2k007 la 02:02 pe 14 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
Bravo lui, ca nu s-a descurajat. Si Guiness book e pe pile , ce credeati ?! Laughing
P.S. Cand mai intalniti stiri pe net, si au diacritice, in loc sa dati copy paste la articol, mai bine dati copy/paste la link, pentru ca nu se vad unele litere care au diacritice, si e foarte greu sa citesti Happy A se lua drept rugaminte, nu critica Tongue
Postat de Naked la 08:13 pe 14 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
De acord, insa...din experientele anterioare, majoritatea celor care comenteaza aici nu deschid link-ul si comenteza fara sa stie ce-i in el.
Postat de alext_toncean la 19:00 pe 17 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
nu stiti cat te platesc pentru un record in Guiness book?
Postat de Naked la 19:09 pe 17 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
Nu se castiga bani...primesti doar un loc in urmatoare editie a cartii.
Postat de vlad_theimpaler_2005 la 01:13 pe 21 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
as vrea sa stiu care este recordul pentru tinut respiratia stie cineva?Big-grin
Postat de mihai2k007 la 01:21 pe 21 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
am citit undeva ca in 2008 i s-ar fi acordat lui David Blaine: 17 minute si 4 secunde. Inaintea lui era Peter colat cu 16 minute si 32 secunde
Postat de Marieke la 15:56 pe 21 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
Ma uitam pe Guinness Book si am vazut unele din cele mai idioate recorduri.
A se vedea:

Cea mai tatuata persoana din lume :Lucky Diamond Rich, 100%, aici aveti poza
http://local.yodle.com/articles/wp-content/uploads/2009/04/lucky-diamond-rich.jpg

Postat de vlad_theimpaler_2005 la 23:23 pe 21 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
frate cum sa-ti ti respiratia 17 min ca mori...
Postat de mihai2k007 la 07:24 pe 23 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
recordul meu personal este de 5 minute (in liceu, inainte sa ma apuc de fumat, acum e probabil 30 de secunde Laughing )
Postat de Marieke la 11:11 pe 24 Decembrie 2009 RaportRaporteaza      Raspunde
Si iata cum e sa fii si sinucigas. Ma rog, unul care are un esec.

http://www.guinnessworldrecords.com/records/amazing_feats/courage_and_endurance/most_live_rattlesnakes_held_in_the_mouth.aspx
Postat de arcond la 22:06 pe 4 Februarie 2010 RaportRaporteaza      Raspunde

Rog pe cei care au experienta sa spuna daca un astfel de record :

http://www.markfennell.com/flash/snake/showscores.php

poate fi inregustrat in Guiness Book , si cum trebuie procedat .

Multumesc anticipat .