Situatii impresionanate care ne reamintesc ca suntem oameni.

Se intampla adesea, pentru ca lucrurile din viata noastra personala sau profesionala nu merg chiar asa cum ne-am dori, sa uitam sa ne intoarcem privirea spre cei de langa noi. Grijile noastre de zi cu zi, micile probleme banale care noua ni se par monstruoase ne preocupa atat de mult incat nici nu mai vedem ce se intampla in jurul nostru si nu sesizam ca, de fapt, nu noi suntem cei care au probleme reale, dureroase. Din acest motiv am decis sa alocam cateva minute acestor situatii pentru a ne concentra un pic asupra semenilor nostri.

Pictorialul pe care urmeaza sa il vedeti in continuare ne dezvaluie o latura emotionanta a vietii. Sunt fotografii impresionanate ce infatiseaza situatiile limita si clipele extreme pe care viata ni le scoate uneori in cale, poze ce ne pot inspira sa fim mai buni cu cei din jur si sa nu renuntam niciodata la drumul pe care ni l-am ales, indiferent de cate piedici intalnim.

Puterea de a te lupta cu o boala crunta, regasirea unui vechi prieten, legatura desavarsita dintre un om si un animal, puterea dragostei si crezul ca nu trebuie niciodata sa renunti la visul tau sunt doar cateva din lucrurile la care trebuie sa ne gandim din cand in cand pentru a nu uita ca suntem oameni.

Sursa articolului: Buzzfeed.com

11 fotografii emotionante - Poza 1

11 fotografii emotionante - Poza 2


11 fotografii emotionante - Poza 3

11 fotografii emotionante - Poza 4

11 fotografii emotionante - Poza 5

11 fotografii emotionante - Poza 6


11 fotografii emotionante - Poza 7

11 fotografii emotionante - Poza 8

11 fotografii emotionante - Poza 9

11 fotografii emotionante - Poza 10

11 fotografii emotionante - Poza 11