Kodak a dezvaluit noua camera pocket size Zi8 care va putea fi cumparata incepand cu data de 1 septembrie, la un pret de aproximativ 180$. In schimbul acestei sume, primesti un gadget ultra compact care face filme HD la rezolutie 1080p si le salveaza direct pe un card SDHC de maxim 32 GB.

Cand pleci in vacanta, nu ai neaparat nevoie de o camera video de cateva sute bune de grame. Mai mult, noile camere HD "de buzunar" au avantajul ca pot fi purtate oriunde, pentru ca tu sa nu ratezi nicio intamplare care merita inregistrata.

Kodak Zi8 HD Pocket Camcoder - Poza 1

Kodak a dezvaluit noua camera pocket size Zi8 care va putea fi cumparata incepand cu data de 1 septembrie, la un pret de aproximativ 180$. In schimbul acestei sume, primesti un gadget ultra compact care face filme HD la rezolutie 1080p si le salveaza direct pe un card SDHC de maxim 32 GB. Ai loc suficient pentru 10 ore de film la o calitate foarte buna. Poti chiar sa faci si poze la 5 megapixeli, beneficiind de optiuni multiple. In pachet va fi livrat si un cablu HDMI.