Termeni si conditii

Toxel Magazine este oferit in forma in care se prezinta el tuturor utilizatorilor care nu trebuie decat sa acceseze site-ul pentru a avea acces la toate functiile si informatiile lui.

Toxel Magazine este oferit in forma in care se prezinta el tuturor utilizatorilor care nu trebuie decat sa acceseze site-ul pentru a avea acces la toate functiile si informatiile lui. Toxel permite inregistrarea utilizatorilor, totusi simpla tastare a adresei intr-un browser web este suficienta pentru libera navigare prin continutul site-ului.

Toxel nu se face in niciun fel raspunzator de unele probleme, nepotriviri, artefacte de afisare aparute in anumite conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai jos, sunteti liberi sa nu mai accesati acest site.

1. Drepturile de autor

Orice continut prezent in acest site (poze, texte, design) poate fi copiat numai pentru folosul propriu si nu in scopuri comerciale sau noncomerciale in orice alt mediu scris sau online.

Orice dorinta de a reproduce continut prezent pe Toxel se va exprima in scris la contact@toxel.ro, prin cererea acordului scris din partea apartinatorilor site-ului si a drepturilor de autor asupra materialelor publicate pe site.

2. Suspendarea accesului

Toxel isi rezerva dreptul de a suspenda accesul unor utilizatori fara a da vreo explicatie asupra acestei actiuni. Suspendarea poate fi totala sau numai la anumite categorii ale site-ului.

3. Modificari

Site-ul poate fi modificat oricand, atat ca design, cat si ca text, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor sai. In caz de intretinere, accesul poate fi blocat pe o perioada nedeterminata, cu sau fara semnalarea acestei proceduri.

4. Atentie!

Toxel nu poate fi facut responsabil in cazul aparitiei unei probleme software/hardware a calculatorului dupa descarcarea aplicatiilor recomandate de catre site. De asemenea, orice alt neajuns nu poate fi pus pe seama site-ului, a continutul sau sau a functionarii defectuoase a site-ului din diverse cauze.

5. Publicitate

Toxel poate contine mesaje publicitare de forma unor bannere, articole advertoriale sau link-uri. Site-ul nu se face responsabil pentru nicio directionare a acestor reclame prezente in continutul sau. Toxel poate incheia contracte cu terte parti care propun includerea unor materiale in continutul site-ului si nu se face in niciun fel responsabil de functionarea lor.

Termenii si conditiile se pot modifica oricand, fara o avertizare prealabila.