In luna septembrie, Nikon va lansa prima camera foto compacta ce integreaza un proiector LED capabil sa afiseze o imagine de 40 inci, cu un contrast dinamic 30:1, timp de o ora.Nikon Coolpix S1000pj reprezinta o premiera in acest sens, iar pretul de achizitie nu va fi nicidecum astronomic: 430$.

In luna septembrie, Nikon va lansa prima camera foto compacta ce integreaza un proiector LED capabil sa afiseze o imagine de 40 inci, cu un contrast dinamic 30:1, timp de o ora. Nikon Coolpix S1000pj reprezinta o premiera in acest sens, iar pretul de achizitie nu va fi nicidecum astronomic: 430$.

S1000pj are un senzor de 12.1 megapixeli, lentile wide capabile de 5X zoom optic, ISO 6400, ecran LCD de 2.7 inci si o multime de functii interesante care o foc usor si in acelasi timp placut de folosit. Dar putem practic sa uitam de tot, proiectorul de intereseaza. Asadar, 40 de inci cu pozele, filmele sau prezentarile in Powerpoint, cu muzica, efecte de tranzitie si o autonomie acceptabila. Gata, punem bani deoparte...


Foto 1: Prima camera foto cu proiector


Foto 2: Prima camera foto cu proiector

Foto 3: Prima camera foto cu proiector

Foto 4: Prima camera foto cu proiector

Foto 5: Prima camera foto cu proiector