V-ati imaginat vreodata un tort in care sa trebuiasca sa intrati pentru a-l putea savura? Ei bine, cei de la Break Bread LA au facut acest lucru si au asamblat o structura complexa de prajituri aniversare intr-o incapere uriasa. Intreaga capodopera dulce, construita de Scott Hove si Keith Magruder a devenit un tort imens. O incantare pentru ochi, suflet si in primul rand pentru papilele gustative. Pentru ca intreaga experienta sa nu devina gretoasa de la atata glazura roz, Hove a adaugat si elemente decorative comestibile cum nu prea se folosesc in astfel de situatii.
![tort](https://cdn.toxel.ro/img/photos/640-1-to1.jpg)
![tort](https://cdn.toxel.ro/img/photos/640-1-to2.jpg)
![tort](https://cdn.toxel.ro/img/photos/640-1-to3.jpg)
![tort](https://cdn.toxel.ro/img/photos/640-1-to4.jpg)
![tort](https://cdn.toxel.ro/img/photos/640-1-to5.jpg)
![tort](https://cdn.toxel.ro/img/photos/640-1-to6.jpg)
![tort](https://cdn.toxel.ro/img/photos/640-1-to7.jpg)