Serviciul a atins de curand un miliard de aplicatii descarcate (da, noua zerouri dupa unu..)! Succesul fantastic se explica si prin lipsa concurentei, dar si prin simplitatea dezvoltarii unei aplicatii pentru platforma mobila Mac OS, prezenta pe iPhone sau player-ele iPod Touch.

App Store-ul Apple, chiar daca a fost lansat oficial acum noua luni. se bucura de o popularitate iesita din comun. Serviciul a atins de curand un miliard de aplicatii descarcate (da, noua zerouri dupa unu..)! Succesul fantastic se explica si prin lipsa concurentei, dar si prin simplitatea dezvoltarii unei aplicatii pentru platforma mobila Mac OS, prezenta pe iPhone sau player-ele iPod Touch.

App Store a atins un miliard de download-uri - Poza 1

Asteptam pe viitor un raspuns mai ferm din partea competitorilor, cu castiguri reale pentru utilizatorii de rand. Microsoft ne-a prezentat deja Marketplace, Blackberry are o solutie similara, Google detine de asemenea un App Store pentru aplicatiile Android. Poate ca n-ar strica o organizare excelenta intr-un serviciu online free/pay for nici pentru Symbian, ca tot este un OS foarte apreciat. Nu putem decat sa felicitam Apple pentru reusita lor si sa le marturisim ca am contribuit si noi, utilizatorii din Romania, temeinic la acea cifra uriasa.