Poate nu stiati, dar ieri, 11 februarie, a fost Ziua Internationala a Inventatorului. Asa ca o sarbatorim cu o mica intarziere, prezentandu-va o serie de gadget-uri concept.

Poate nu stiati, dar ieri, 11 februarie, a fost Ziua Internationala a Inventatorului. Asa ca o sarbatorim cu o mica intarziere, prezentandu-va o serie de gadget-uri concept. Niciunul dintre ele nu exista inca, insa n-ar fi viata mult mai interesanta daca ar deveni realitate?

Sursa articolului: Buzzfeed.com

1. Pixul magic, de Park Jinsun. Scaneaza obiecte, detecteaza culorile, apoi le reproduce perfect, amestecand culorile dintr-un cartus RGB.

9 gadgeturi-concept de filme SF - Poza 1

2. Toasterul care iti prajeste painea exact la nuanta la care o vrei.

9 gadgeturi-concept de filme SF - Poza 2

3. Un device de Ryan Jongwoo Choi, care masoara cantitatea de condimente de care e nevoie pentru a aroma la perfectie felul de mancare pe care vrei sa il gatesti.

9 gadgeturi-concept de filme SF - Poza 3

4. Banca rotativa, de la Yanko Design. Perfecta pentru zilele in care a plouat, dar in care vrei, totusi, sa te asezi pe un loc uscat.


9 gadgeturi-concept de filme SF - Poza 4

5. Canapeaua-nor, prevazuta cu magnet. Pluteste delicat deasupra podelei. Design de D.K. Wei.

9 gadgeturi-concept de filme SF - Poza 5

6. Un cap de dus care indica exact cata apa ai consumat si ai irosit in timpul baii zilnice. Design de Elliott Montgomery.

9 gadgeturi-concept de filme SF - Poza 6

7. Masina plutitoare, „People’s Car Project”. Un proiect aflat in desfasurare in China, in cadrul unei competitii de cercetare.

9 gadgeturi-concept de filme SF - Poza 7

8. Telefonul care iti permite sa vezi la ce distanta te afli de obiectele din fata ta, in timp ce trimiti sms-uri si mergi pe strada. Design de Bryan Brunsell.

9 gadgeturi-concept de filme SF - Poza 8

9. Bandajul cameleon, care isi schimba nuanta in functie de culoarea pielii purtatorului. Design de Xue Xing Wu, Zi Yu Li, Yue Hua Zhu si Zhi Qiang Wang.

9 gadgeturi-concept de filme SF - Poza 9