Cei mai puternici oameni de afaceri din lume nu se opresc niciodata din invatat.

Cei mai puternici oameni de afaceri din lume nu se opresc niciodata din invatat. Ei stiu ca printre bazele unei afaceri de succes se afla si dezvoltarea personala si nesfarsita sete de cunoastere si de descoperire a lucrurilor care ne fac sa devenim si mai buni. Unii dintre cei mai de succes directori executivi si fondatori de top ai lumii de afaceri, precum Bill Gates sau Mark Zuckerberg, au in listele de lectura titluri de carti care, lor, le-au schimbat vietile. Haideti sa vedem ce ii inspira pe magnatii lumii.

Aparut in Anglia, in 1989 si transpus cinematorgrafic in anul 1933 intr-un film exceptional, romanul lui Kazuo Ishiguro l-a invatat pe fondatorul si CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, o lectie importanta despre viata, dedicare, regret si pasiune.

O carte despre istoria banilor si a creditelor de-a lungul timpului ce isi invata cititorii ca, mai devreme sau mai tarziu, orice bula inflationista ajunge sa se sparga. Directorul executiv al Coca-Cola, Muhtar Kent, rasfoieste aceasta carte ori de cate ori are nevoie de putina inspiratie in afacerile sale.

5 carti recomandate de cei mai de succes oameni - Poza 1

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a citit prima oara aceasta carte la recomandarea magnatului Warren Buffet si s-a indragostit pe loc de aceasta colectie impresionanta de povesti de afaceri din lumea Wall Streetului.

O carte de exceptie ce prezinta lupta unui adolescent de 17 ani pentru propria identitate intr-o lume care nimiceste inocenta specifica fiintei umane. Bill Gates se numara printre fanii acestui roman deosebit.

5 carti recomandate de cei mai de succes oameni - Poza 2

Cand Mark Zuckerberg a luat decizia de a citi cate o carte noua la fiecare 2 saptamani, a inceput cu "Sfarsitul puterii", un stiudiu elaborat despre evolutia leadership-ului in ultimii 100 de ani.