Cateva secrete pe care este bine sa le cunoastem despre acest tip de restaurante.

Vrem, nu vrem, cu totii trecem pe la fast-food uneori pentru a ne potoli foamea, setea sau doar pofta. Dar sunt anumite lucruri, cateva secrete pe care este bine sa le cunoastem despre acest tip de restaurante. Haideti sa vedem care sunt acestea.

  • Ora ideala
Ce nu stiai despre restaurantele tip fast-food - Poza 1

Cel mai bun moment pentru a gasi mancare proasapata la un restaurant este in orele de varf ale zilei, adica in intervalele 11:00 a.m. - 13:00 p.m. si 18:00 p.m. - 20:00 p.m. In rest, se mai si "readuc la viata" feluri de mancare ramase neconsumate.

  • Cartofii prajiti

Daca doriti sa mancati cartofi prajiti facuti pe loc, comandati o portie fara sare. Acestia sunt sarati chiar in momentul sacoaterii din ulei, iar pentru comenzile fara sare, angajatii trebuie sa gateasca unii proaspeti special pentru dumneavoastra.

  • Mirosurile imbietoare
Ce nu stiai despre restaurantele tip fast-food - Poza 2

Secretul atragerii clientilor sta in cat de puternic este mirosul irezistibil al mancarurilor. Din acest motiv se intampla ca fast-food-urile sa lase usile bucatariilor deschise pentru a atrage cati mai multi clienti.

  • Bauturi racoritoare vs. ceaiuri

In majoritatea fast-food-urilor bauturile racoritoare carbogazoase sunt mai ieftine ca ceaiul din doua motive: acestea va stimuleaza apetitul si vav fac sa cumparati si ceva de mancare pe langa ele si nu va potolesc setea, deci nu va veti opri la o singura cutie/sticla.

  • Mai mult decat cartofi

Ce nu stiai despre restaurantele tip fast-food - Poza 3

Poate nu stiati, dar mult iubitii cartofi prajiti de la fast-food contin in jur de alte 19 ingrediente pe langa cartofi (aditivi, conservanti, potentatori de gust etc.).

  • Micul dejun

Pana in ora 10:00 a.m. nu este recomandat sa mergeti la un fast-food sa mancati. La deschidere restaurantele folosesc fel de fel de substante pentru a curata aparatele pentru gatit, iar acestea ar putea ajunge in preparatul dumneavoastra, potrivit brightside.me.

  • Mai multe calorii
Ce nu stiai despre restaurantele tip fast-food - Poza 4

In zilele noastre alimentele de tip fast-food contin mai multe calorii. Un cheeseburger are cu 75% mai multe calorii fata de cum avea in anii '80. Acum 20 de ani, de exemplu, cartofii prajiti aveau de 2 ori mai putine calorii, iar o felie de pizza are, astazi, cu 70% mai multe calorii.

  • Deliciosul milkshake
Ce nu stiai despre restaurantele tip fast-food - Poza 5

Contine foarte mult zahar. Depaseste necesarul zilnic de zahar de 2-3 ori.

  • Cu mana e mai bun
Ce nu stiai despre restaurantele tip fast-food - Poza 6

V-ati intrebat vreodata de ce la fast-food nu sunt tacamuri? Sau vi se ofera doar la cerere? Pentru ca mancatul cu mana da mai multa satisfactie multor oameni si astfel cresc si comenzile, cresc si vanzarile.

  • Dozatoarele de suc

Sunt foarte murdare. Aceste aparate sunt mai greu de curatat in fast-food-uri. Ganditi-va cate bacterii se devolta intr-un mediu umed si plin de zahar cum sunt sondele din care iese sucul.