Am primit un mesaj pe contul meu de Facebook, A(R)n care cineva A(R)mi cerea un sfat: dupA? unsprezece ani de relaE>ie, prietenul vrea sA? se despartA? de persoana respectivA?. Ce e de fA?cut?

După 11 ani de relaÈ›ie, el vrea să mă părăsească…Am primit un mesaj pe contul meu de Facebook, în care cineva îmi cerea un sfat: după unsprezece ani de relaÈ›ie, prietenul vrea să se despartă de persoana respectivă. Ce e de făcut?

Nu sunt specialist în domeniu chiar dacă mai vindec uneori inimile oamenilor. De câteva ori chiar îmi iese. Dar nu pot să zic pas È™i îmi voi da cu părerea, ca un commentateur extraordinaire. AÈ™adar, ce e de făcut în astfel de situaÈ›ii? Ca să ne fie mai uÈ™or, o voi numi pe reprezentanta sexului frumos simplu, XX (cromozomial vorbind, sunt îndreptățit să fac asta). Să purcedem.

Dragă XX,

Cel mai înÈ›elept lucru pe care poÈ›i să îl faci este să te desparÈ›i tu de iubitul tău. Nu îi lăsa plăcerea asta. Dacă după unsprezece ani s-a plictisit, îi fug ochii în toate părÈ›ile È™i vrea altceva, se nasc niÈ™te semne de întrebare. Vezi tu, omul nu e o ființă monogamă. Chestia asta cu monogamia e o tâmpenie absolută. Prin pură construcÈ›ie, el nu e aÈ™a. InteligenÈ›a face omul să se autolimiteze, cumulul de educaÈ›ie proprie È™i primită de la ceilalÈ›i, modul de a reacÈ›iona la lumea vie când ispite sunt la tot pasul È™i acest mod raportat la mentalitatea fiecăruia fac ca unii să îÈ™i reprime unele porniri primordiale, iar alÈ›ii nu... [...]

Citeste continuarea pe Secretele Fericirii >>