Cand stiinta intalneste creativitatea in bucatarie, rezulta prajituri excentrice.

Cand intram intr-o cofetarie si vedem raftul plin cu bunatati, intuim aproape intotdeauna ce gust au prajiturile, dupa forma si culoarea lor. Insa lucrurile nu stau intotdeauna asa. Dinara Kasko este un maestru cofetar care folosetse tehnici speciale pentru a crea prajituri si dulciuri cu aspect iesit din comun. Creatiile sale dulci sunt deseori confundate cu orice altceva, numai cu prajituri nu. Dianara se folosete de stiinta in ceea ce face, utilizand principii matematice pentru a obtine delicateturi in forme geometrice sofisticate, cu texturi si culori deosebite. Chiar daca au un aspect cu care nu suntem obisnuiti, prajiturile Dianarei arata la fel de apetisant precum clasicele variante de ecler, amandina sau torturi. Si mai mult de atat, starnesc, pe langa pofta, si o curiozitate extravaganta. Foto: @dianarakasko

Geometrie savuroasa, cu Dianara Kasko - Poza 1

Geometrie savuroasa, cu Dianara Kasko - Poza 2

Geometrie savuroasa, cu Dianara Kasko - Poza 3

Geometrie savuroasa, cu Dianara Kasko - Poza 4


Geometrie savuroasa, cu Dianara Kasko - Poza 5

Geometrie savuroasa, cu Dianara Kasko - Poza 6

Geometrie savuroasa, cu Dianara Kasko - Poza 7

Geometrie savuroasa, cu Dianara Kasko - Poza 8

Geometrie savuroasa, cu Dianara Kasko - Poza 9

Geometrie savuroasa, cu Dianara Kasko - Poza 10