V-ati intrebat vreodata care membru al familiei este cel mai amuzant, cel mai haios si cel mai jucaus?

V-ati intrebat vreodata care membru al familiei este cel mai amuzant, cel mai haios si cel mai jucaus? Ei bine, o echipa de specialisti din Marea Britaniei care se ocupa, printre altele si de observarea comportamentului uman, de la YouGov, si-a pus aceasta intrebare si a ajuns la o concluzie interesanta. Desi, poate, multi ar fi crezut ca fratii mai mari s-ar tine mai mult de sotii datorita varstei si experientei, studiul celor de la YouGov scoate la iveala faptul ca, de fapt, cei mai tineri sunt "clovnii" familiei, scrie newslinq.com.

Studiile au dovedit: Fratii mai mici sunt mai amuzanti - Poza 1

Daca gandim problema in detaliu, aceasta concluzie are sens. Cei mari ajung mereu sa fie impovarati cu fel de fel de responsabilitati si incep sa se loveasca de partea serioasa a vietii, in vreme ce, fratii sau surorile de varste mai fragede se bucura mult mai mult de lipsa grijilor si isi manifesta aceasta bucurie in fel de fel de moduri haioase, facandu-i pe ceilalti sa rada din te miri ce. Se pare ca si ordinea nasterii are un rol decisiv in capacitatea cuiva de a fi, sau nu, comic, iar ultimii nascuti vor avea intotdeauna simtul umorului mai bine dezvoltat, potrivit austindailyglobe.com.

Studiile au dovedit: Fratii mai mici sunt mai amuzanti - Poza 2

Studiul mai arata si alte date interesante despre comportamentul fratilor mai mari si a celor mici. Astfel, cei mai tineri s-au dovedit a fi mai amuzanti, mai relaxati, mai usor de manipulat si mai indragiti de parinti, in timp ce fratii sau surorile mai mari sunt mai organizati, mai responsabili, au mai multa incredere in ei, au mai mult succes in viata si sunt mai orientati catre viata de familie.

Asadar, din ce categorie faceti parte?