Lusso este produsul perfect pentru un iubitor de muzica si lux. Montegiro a stiu exact cum sa imbine utilul cu placutul, rezultand acest pickup la care te uiti si parca nici nu iti mai vine sa asculti muzica de pe vinil.

Lusso este produsul perfect pentru un iubitor de muzica si lux. Montegiro a stiu exact cum sa imbine utilul cu placutul, rezultand acest patefon la care te uiti si parca nici nu iti mai vine sa asculti muzica de pe vinil.

Lusso e alcatuit din mai multe trunchiuri de con (exista configuratii diferite cu functii diferite) fara nicio legatura fizica intre ele. Piesa centrala contine suprafata rotitoare cu axul pe care se introduce vinilul, o alta piesa e dotata cu motorul performant care invarte discul, iar alta contine mecanismul de citire. Toate aceste piese sunt construite din aluminiu excelent finisat si acril negru, intr-o combinatie state-of-the-art.

Montegiro Lusso - Poza 1

Adevaratii iubitori de echipamente audio high-end nu se vor uita cand vor scoate din buzunar aproximativ 30,000$ pentru Lusso.


Foto 1: Montegiro Lusso


Foto 2: Montegiro Lusso

Foto 3: Montegiro Lusso

Foto 4: Montegiro Lusso

Foto 5: Montegiro Lusso