Cu Triple Axis, parca Prescher s-a intrecut pe sine, realizand un design fabulos, cu mecanisme inovatoare si materiale pretioase.

Thomas Prescher este cunoscut pentru ceasurile sale iesite din comun, pe care oricine si-ar dori sa le aiba la incheietura mainii. Cu Triple Axis, parca Prescher s-a intrecut pe sine, realizand un design fabulos, cu mecanisme inovatoare si materiale pretioase.

Ceasurile din gama Triple Axis pot parea sport, dar se preteaza de minune si oamenilor de afaceri care nu ies din costum decat atunci cand se culca. Dupa cum se poate deduce din denumire, noile creatii semnate Prescher au un mecanism triple tourbillon, prin care se poate vedea clar de partea cealalta a ceasului. Marcajul cu minute se invarte si acolo unde cifra este in dreptul sagetii rosii, se citesc minutele. Alte doua sisteme rotative sunt prinse de corpul ceasului si patrund spre interiorul acestei ferestre, fiind dispuse unul pe orizontala si unul pe verticala. Efectul vizual generat este spectaculos. Orele si secundele sunt afisate relativ clasic, in zone separate.

Thomas Prescher Triple Axis - Poza 1

Triple Axis inseamna calitate inainte de toate. Ceasurile pot fi comandate in materiale pretioase gen aur de 18K sau platina, preturile putand ajunge si pana la 500,000$. Dar pentru un Prescher, pretul este un simplu detaliu..

Thomas PrescherFoto 1: Thomas Prescher Triple Axis

Foto 2: Thomas Prescher Triple Axis

Foto 3: Thomas Prescher Triple Axis

Foto 4: Thomas Prescher Triple Axis