Bucurati-va de magia sarbatorilor de iarna.

Cea de-a 11-a editie a Targului de Craciun de la Sibiu a dat un start senzational venirii oficiale a mult asteptatelor sarbatori de iarna din acest an.

Reunind cel mai mare numar de de expozanti din tara si strainatate de pana acum, de peste 90, avand un concept de iluminat cu totul deosebit care a transformat centrul Sibiului in cel mai luminos loc din tara si, bineinteles, asigurand o sumedenie de atractii pentru cei mici, acest eveniment nu trebuie ratat in aceasta iarna.

Targul de Craciun din Sibiu: Povestile devin realitate in Piata Mare - Poza 1

Foto: @targuldecraciun

La targ va asteapta nu mai putin de 104 casute special amenajate de unde se pot cumpara fel de fel de obiecte specifice acestui sezon, decoratiuni superbe, jucarii si multe altele.

Amenajarea unei "piete in piata", o zona dedicata strict street-food-ului reprezinta noutatea din acest an a Targului de Craciun. ”Este un concept ce va arata bine, si am grupat astfel rulotele care ofereau mancare si bautura. Vor fi cinci. Una de la Batranu Sas cu produse traditionale, la alta se va vinde celebra bautura austriaca almdudler, o bautura din plante alpine, si se vor face cocktailuri calde, o alta- Crushbar- cu vin fiert, iar o alta cu cartofi prajiti, dar prezentati intr-un mod cumva mai sanatos, serviti altfel…si una cu hamburgeri si hot dog”, spune Andrei Dragan, managerul evenimentului, potrivit oradesibiu.ro.

Concertele de colinde nu vor lipsi nici ele, iar atelierul lui Mos Craciun ramane locul preferat al copiilor si in acest an. Proiectiile luminoase de pe cladirile din jurul targului incep in fiecare seara de la ora 19.

Programul de desfasurare al evenimentului este zilnic, in perioada 17.11.2017 – 03.01.2018, intre orele 10:00-22:00.