Dupa o perioada saraca in noutati, micul extraterestru revine in forta cu un nou portabil, denumit M17X sau, cum le-a placut celor de la Alienware sa-l alinte, all powerful..

Din moment ce Dell a decis sa nu se mai ocupe de zona gaming, a ramas in sarcina Alienware sa aduca profit pe cat de mare posibil in acest segment.

Dupa o perioada saraca in noutati, micul extraterestru revine in forta cu un nou portabil, denumit M17X sau, cum le-a placut celor de la Alienware sa-l alinte, all powerful..Portabilul (suna ciudat pentru ca are 5.2 kg) prezinta un design modificat pe ici pe colo, adevaratele schimbari fiind produse la interior. Acolo, M17X integreaza doua placi video GTX 280M cu 1 GB fiecare, procesoare Core 2 Duo Extreme (patru nuclee), 8 GB memorie RAM DDR3, HDD de 1 TB la 7,200 RPM precum si o solutie grafica integrata nVidia 9400M la care se poate apela cu incredere atunci cand se doreste o autonomie mai buna.

Alienware M17X - Poza 1

M17X are un display LCD de 17 inci, cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, tocmai bun pentru niste filme pe Blu-ray. Conectica cuprinde: DisplayPort, HDMI, FireWire, 4x USB, eSATA, ExpressCard, 802.11n WiFi, 8-in-1 media card reader.

Pretul unui astfel de notebook va incepe de la 1.799$ pentru o configuratie mult mi slaba decat cea prezentata mai sus. Asteptam cu interes si trecerea spre Core i7. In rest, Alienware M17X are cam tot ce si-ar putea dori orice gamer.