Acest caine dragut are un par atat de fabulos incat a ajuns faimos pe Instagram.

Exista multi caini magnifici in intreaga lume. Unii au genele foarte lungi, altii au ochii de diferite culori, iar altii au parul cu adevarat fabulos. Precum Finn! Finn este un Springer Spaniel si are o coafura uimitoare, de care multi oameni ar fi invidiosi.

Proprietarul sau, Rebecca Munday, a gasit un anunt online in aprilie 2016 pentru un catelus adorabil si unic. La doua luni supa ce l-a luat pe Finn, a decis sa creeze un cont Instagram pentru a impartasi aspectul sau rar. Acum Finn are aproape 14 mii de adepti si aduna, rapid, tot mai multi.

Proprietarul spune ca cei mai multi oameni vor sa-i atinga instantaneu parul! De asemenea, primeste comentarii de genul „este un rock star”.

Cainele English Springer Spaniel este un caine de vanatoare care are capacitatea de a descoperi urme cu ajutorul simtului sau olfactiv bine dezvoltat. Firea acestui patruped este vesela si ascultatoare. Cainele se concentreaza pe o persoana, invata usor si este sensibil, dar nu in mod exagerat. Prezinta incredere in sine si tarie de caracter si este mereu loial.

Este un caine rezistent la intemperii, care se acomodeaza cu destula usurinta la conditiile de viata oferite, fie ca sunt in aer liber, fie ca este vorba de apartament. Are un nivel de activitate ridicat si de aceea trebuie sa i se asigure miscarea zilnica de care are nevoie pentru a-si mentine starea fizica buna. Ii place sa faca plimbari lungi, sa alerge, sa se joace, sa participe la concursuri de agilitate si dresaj, sa faca aport. Este un caine cu aptitudini pentru sporturile de camp.

Ce parere aveti despre aspectul neobisnuit al acestui caine?

#1

Simpaticul Finn, cainele cu freza de om - Poza 1
Finn

#2

Simpaticul Finn, cainele cu freza de om - Poza 2
Finn

#3


Simpaticul Finn, cainele cu freza de om - Poza 3
Finn

#4

Simpaticul Finn, cainele cu freza de om - Poza 4
Finn

#5

Simpaticul Finn, cainele cu freza de om - Poza 5
Finn