HTC a dezvaluit un nou telefon care seamana cu versiunea G1 construita pentru Google, insa fara sa includa si tastatura qwerty. Terminalul se numeste Hero si are la baza sistemul de operare Android, imbunatatit cu interfata proprietara Sense UI, precum si cu Flash.

HTC a dezvaluit un nou telefon care seamana cu versiunea G1 construita pentru Google, insa fara sa includa si tastatura qwerty. Terminalul se numeste Hero si are la baza sistemul de operare Android, imbunatatit cu interfata proprietara Sense UI, precum si cu Flash.

HTC Hero: Flash si Android la bord

Partea frontala a telefonului ne arata un display touchscreen capacitiv de 3.2 inci, cu o rezolutie de 320 x 480 pixeli si multitouch. Sub display gasim tastele de apel, o tasta Home, una de acces rapid in meniu, una pentru intoarcere, una pentru search si un trackball care se comporta practic ca un mouse. Partea posterioara prezinta camera foto, de 5 megapixeli, cu auto focus.


Fisa tehnica a lui Hero arata cam asa: procesor Qualcomm la 528 Mhz, memorie RAM de 288 MB, memorie ROM de 512 MB, WiFi, GPS, Bluetooth, G-sensor, busola, jack audio de 3.5mm. Sistemul de operare Android a primit widget-uri noi prin interfata Sense, pe care HTC a dezvoltat-o special pentru Hero. Ca o noutate, Hero ruleaza fara probleme Flash, in premiera pentru un terminal Android, mai ales ca Adobe va lansa o solutie flash pentru mobile abia peste doua luni.

HTC Hero: Flash si Android la bord

Deviza HTC suna cam asa: "Make it Mine, Stay Close and Discover the Unexpected." Make it Mine provine de la faptul ca Hero este prietenos cu tine. Il poti organiza dupa cum doresti si Sense te ajuta oricand. Poti scoate la suprafata widget-urile preferate, grupandu-le in diferite categorii. La o simpla apasare de buton, widget-urile de business apar. La o alta apasare, ele dispar si apar cele de divertisment. Stay Close vine de la posibilitatea de a pastra legatura cu toti prietenii prin Facebook, e-mail, Twitter, Flickr. Chiar cand vrei sa trimiti un mesaj catre cineva, profilul sau de pe Facebook iti va aparea intr-un sidebar. Discover the Unexpected si bucura-te de fiecare clipa in care Hero te va surprinde intr-un mod placut, afisandu-ti superb pozele, clipurile video, redandu-ti muzica in castile preferate, inspirandu-te cu un simplu ton de apel...

HTC Hero: Flash si Android la bord

Hero va fi disponibil in Europa din luna iulie, cel mai sigur prin intermediul Orange.

Update: Hero este momentan disponibil cu contract sau fara abonament, la preturi intre 1.500 si 1.800 Ron. Este unul dintre cele mai populare terminale cu Android Cupcake 1.5, primind si un update de firmware pentru a scapa de lag-ul raportat de unii utilizatori mai ales cand in background erau multe aplicatii. Per ansamblu, telefonul se descurca excelent cu Sense UI, oferind o experienta vizuala extraordinara.


Hands-on:


PhoneDog review:



Foto 1: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 2: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 3: HTC Hero: Flash si Android la bord


Foto 4: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 5: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 6: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 7: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 8: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 9: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 10: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 11: HTC Hero: Flash si Android la bord


Foto 12: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 13: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 14: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 15: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 16: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 17: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 18: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 19: HTC Hero: Flash si Android la bord

Foto 20: HTC Hero: Flash si Android la bord