Surpriza insa, i7500 este ready to rock, cu Google Android la bord.

Samsung ne-a vorbit despre intentia sa de a lansa terminale cu Android acum multa vreme, dar sincer nu ne asteptam sa se concretizeze ceva prea curand. Surpriza insa, i7500 este ready to rock, cu Google Android la bord.

Telefonul prezinta un design curat, aerisit, cu un display touchscreen AMOLED dominant, fara tastatura Qwerty incorporata. Display-ul are 3,2 inci in diagonala si o rezolutie de 480x320 pixeli, plus tehnologie AMOLED care asigura culori vii, un contrast puternic si mai putin curent electric consumat. i7500 are la bord un procesor Qualcomm MSM7200A la 528 Mhz, o memorie flash de 8 GB extensibila pana cu inca 32 GB prin utilizarea unui card microSD, o camera foto de 5 megapixeli cu blit LED, jack audio de 3,5mm pentru orice pereche de casti si, desigur, GPS, WiFi si conexiune 3G.

i7500: Samsung cu Android - Poza 1

Spuneam ca designul este aerisit, Samsung sub display un sistem de control cu taste navigationale plus OK si inca cinci taste cu functii suplimentare plus preluare/terminare apel. Pe partea laterala stanga exista tastele de volum, iar pe dreapta butonul de declansare foto si inca o tasta shortcut. OS-ul Android Cupcake 1,5 se controleaza direct cu degetul pe display-ul de calitate, cu o viteza mai mult decat satisfacatoare gratie procesorului puternic. Si autonomia se pare ca va fi foarte buna, obtinuta cu un acumulator de 1,500 mAh.

Pretul va fi anuntat in scurt timp.

Vezi si: Comunicatul de presa oficial Samsung i7500