Nexus One surprinde si cu o autonomie excelenta, de 10 ore in talktime GSM si 290 de ore in standby. Sistemul de operare este Android 2.1 Eclair, cu o interfata modificata de catre Google.

Oficial! Google Nexus One - Poza 1Google a facut in sfarsit oficial noul telefon Nexus One, care va putea fi cumparat initial in SUA, de la sfarsitul acestei luni. Smartphone-ul este produs de HTC, avand un display touchscreen AMOLED de 3.7 inci, cu 480 x 800 pixeli. Forma este prietenoasa cu mainile si cu buzunarele, constructia este ergonomica, placuta la atingere si foarte compacta. Nexus vine cu o camera foto de 5 megapixeli, capabila sa inregistreze si clipuri video la 720 x 480 pixeli. Au ramas pe partea frontala patru butoane sensibile la atingere, precum si trackball-ul extrem de eficient. Componentele sunt foarte bune: un procesor Snapdragon la 1 Ghz, 512 MB RAM, 512 MB ROM. Memoria poate fi marita cu un card microSD de pana la 32 GB, unul de 4 GB fiind livrat in pachet.

Nexus One surprinde si cu o autonomie excelenta, de 10 ore in talktime GSM si 290 de ore in standby. Sistemul de operare este Android 2.1 Eclair, cu o interfata modificata de catre Google. Astfel, exista cinci desktop-uri, cu previzualizare a fiecaruia (apar pe display puncte exact ca la iPhone, iar la atingerea acestora sunt afisate desktop-urile ca niste carti de joc). Meniul apare cu un efect 3D, de asemenea scroll-ul tinde si el sa arate icon-urile ca si cum acestea ar fi plasate pe un cilindru. Exista multe animatii de fundal, dinamice si interactive.

Nexus One va costa aproximativ 530$ la liber, urmand sa ajunga cat de curand si la noi. Va puteti juca in voie intr-o interfata flash excelent pusa la punct de Google, dand click pe poza din stanga!