Pentru a pune in valoare stabilizatorul optic built-in din camera E620, Inness Robins si Electric Art au realizat niste reclame excelente pentru JWT Sydney, agentie care reprezinta Olympus.

Pentru a pune in valoare stabilizatorul optic built-in din camera E620, Inness Robins si Electric Art au realizat niste reclame excelente pentru JWT Sydney, agentie care reprezinta Olympus. Fotografiile au fost facute de catre Sean Izzard, iar retusarea ulterioara apartine australienilor de la Electric Art, cunostinte mai vechi de-ale noastre.

Eagle

Creativ: Olympus E620 - Poza 1

Dogs

Creativ: Olympus E620 - Poza 2

Motocross

Creativ: Olympus E620 - Poza 3

Interesant este faptul ca, dincolo de menirea fireasca a reclamelor de a promova un produs sau o functie, in cazul acesta advertising-ul a fost aspru criticat de catre mai multe organizatii pentru protectia animalelor, care au marturisit ca blocurile acelea de gheata afiseaza o adevarata tortura..Noi consideram ca reclamele sunt pur si simplu creative si foarte bine executate, in dulcele stil Electric Art, fara sa semnifice vreo tortura sau o suferinta a vreunui animal, ci exact ceea ce stie E620 sa faca mai bine: poze clare in cele mai dificile conditii.