,,Research in Motion" a anunat aparitia a doua noi modele smartphone BlackBerry, si anume BlackBerry 9650 si BlackBerry Pearl 3G. Urmand designul clasic al modelelor anterioare cu usoare imbunatatiri, producatorul nu a prezentat insa prea multe detalii despre aceste doua produse. Atat cat a prezentat RIM, BlackBerry 9650 este un smartphone tip ,,candy bar", camera foto de 3.2 megapixeli, un ecran cu rezolutie mare, GPS si Wi-Fi (802.11b/g) si a fost conceput sa lucreze fie ca un telefon quad-band GSM/GPRS/ED

„Research in Motion” a anunat aparitia a doua noi modele smartphone BlackBerry, si anume BlackBerry 9650 si BlackBerry Pearl 3G. Urmand designul clasic al modelelor anterioare cu usoare imbunatatiri, producatorul nu a prezentat insa prea multe detalii despre aceste doua produse.
Atat cat a prezentat RIM, BlackBerry 9650 este un smartphone tip „candy bar”, camera foto de 3.2 megapixeli, un ecran cu rezolutie mare, GPS si Wi-Fi (802.11b/g) si a fost conceput sa lucreze fie ca un telefon quad-band GSM/GPRS/EDGE/UMTS fie ca un telefon dual-band CDMA/EV-DO.
De partea cealalta, BlackBerry Pearl 3G este strict un telefon GSM (presupunandu-se a fi un dispozitiv quad-band cu capabilitati de banda tripla, 3G UMTS). De asemenea, si el are un display de rezolutie mare, o camera de 3.2 megapixeli si GPS, si o versiune mai buna de Wi-Fi (802.11b/g/n).

BlackBerry 9650 si BlackBerry Pearl 3G - Poza 1

BlackBerry 9650 si BlackBerry Pearl 3G - Poza 2