Retailer-ul oficial Samsung din Lituania a afisat pe propriul site detalii despre noul telefon Omnia 2. Nimic nu este confirmat in acest moment, dar sansele sunt foarte mari ca acesta sa fie noul smartphone pregatit de sud-coreeni.

Samsung Omnia 2? - Poza 1Retailer-ul oficial Samsung din Lituania a afisat pe propriul site detalii despre noul telefon Omnia 2. Nimic nu este confirmat in acest moment, dar sansele sunt foarte mari ca acesta sa fie noul smartphone pregatit de sud-coreeni.

Omnia 2 (model i8000) are un display touchscreen de 3.7 inci, cu 800 x 480 pixeli, ce intrece iPhone si la dimensiuni, cat si la capitolul claritate. Samsung a inclus si o camera foto de 8.1 megapixeli, cu blit dual LED si inregistrare video VGA la 30 fps. Se pare ca terminalul va avea 150 de MB memorie interna si un slot pentru carduri microSD. Mai mult ca sigur insa, vor exista si memorii interne flash de 8, 16 sau chiar 32 GB. Conectica este la inaltime, cu 3G, Bluetooth, miniUSB, GPS si Wi-Fi.

Sammy a ales un OS Windows Mobile 6.1, modificat semnificat prin introducerea interfetei proprii, TouchWiz. Sud-coreenii promoveaza de asemenea o noua interfata in forma de cub, mizand pe efecte spectaculoase si o navigare cat mai intuitiva prin multitudinea de functii si aplicatii ce se regasesc in terminal. Iata si un scurt clip cu Omnia 2 in actiune:

Via