Idou a devenit Satio si comunicarea vizuala nu va mai fi la fel. Cel putin asa sustine Sony Ericsson.

Idou a devenit Satio si comunicarea vizuala nu va mai fi la fel. Cel putin asa sustine Sony Ericsson.

Telefonul Satio reprezinta intai de toate un gadget multimedia bazat pe Symbian 60 editia a 5-a, cu o multime de aplicatii instalate by default si altele disponibile gratuit pe internet. Piesa de rezistenta este display-ul touchscreen de 3.5 inci, cu o rezolutie de 640 x 360 pixeli, ce poate afisa filmele in format wide 16:9. Memoria interna de 128 MB poate fi marita usor cu un card microSD, Sony Ericsson facand chiar un gest frumos, punand unul de 8 GB in pachet. Display-ul recunoaste unele gesturi si le transforma in comenzi, de asemenea intoarce automat interfata cu ajutorul unui accelerometru.

Sony Ericsson Satio - Poza 1

Satio vine si cu o camera foto de 12.1 megapixeli, cu auto focus si blit Xenon. Zoom-ul digital 12X, functia geo tagging sau touch focus completeaza lista de dotari care mai cuprinde tehnologiile tipice gasite in aparatele foto Cyber-shot. La capitolul conectica, Satio are Bluetooth, USB, TV-out si WiFi.

Pentru ca este axat pe multimedia si social networking, Satio integreaza un player YouTube, o aplicatie Facebook, jocuri 3D si HD, un browser Webkit si un player audio performant.

Satio va fi disponibil la inceputul lui Q4 2009.


Foto 1: Sony Ericsson Satio


Foto 2: Sony Ericsson Satio

Foto 3: Sony Ericsson Satio

Foto 4: Sony Ericsson Satio

Foto 5: Sony Ericsson Satio


Foto 6: Sony Ericsson Satio

Foto 7: Sony Ericsson Satio

Foto 8: Sony Ericsson Satio

Foto 9: Sony Ericsson Satio

Foto 10: Sony Ericsson Satio