Porsche Carrera GT este una dintre cele mai frumoase masini din lume. Gemballa stie bine asta dar nu se simte deloc sub presiune cand incearca sa duca lucrurile un pic mai departe. Astfel, Mirage GT in editie limitata, in negru mat, poate fi visul oricarui impatimit Porschecare isi doreste totusi o masina pe care nu multi o mai au.

Porsche Carrera GT este una dintre cele mai frumoase masini din lume. Gemballa stie bine asta dar nu se simte deloc sub presiune cand incearca sa duca lucrurile un pic mai departe. Astfel, Mirage GT in editie limitata, in negru mat, poate fi visul oricarui impatimit Porsche care isi doreste totusi o masina pe care nu multi o mai au.

Mirage GT Matt Edition - Poza 1

Gemballa a facut exact modificarile subtile care trebuiau facute, la exterior, dar si la interior. Motorul dezvolta 670 CP si impinge bolidul de la 0 la 100 km/h in 3.7 secunde (fata de 3.9s), iar de la 0 la 200 km/h in 9.7 secunde (9.9s pentru Porsche Carrera GT 980). Viteza maxima este de peste 335 km/h, dar asta practic conteaza numai daca Mirage ajunge pe un circuit gen Nurburgring...Poze, in galeria foto.

Gemballa


Foto 1: Mirage GT Matt Edition

Foto 2: Mirage GT Matt Edition


Foto 3: Mirage GT Matt Edition

Foto 4: Mirage GT Matt Edition

Foto 5: Mirage GT Matt Edition

Foto 6: Mirage GT Matt Edition

Foto 7: Mirage GT Matt Edition