De departe cele mai populare servicii oferite de catre Yahoo! au fost clientul de mail si Y! Messenger. Motorul de cautare nu a stralucit niciodata, tocmai de accea a si fost eclipsat de catre Google. Toate serviciile adaugate ulterior, cel putin la noi, nu prea sunt utilizate, nici macar Yahoo! Buzz sau microsite-urile de stiri. Dar Messenger-ul si mail-ul raman "fruncea" si "sign in" este momentan printre primele lucruri facute la birou sau acasa. Yahoo! a adus noi feature-uri prin octombrie anul trecut,

De departe cele mai populare servicii oferite de catre Yahoo! au fost clientul de mail si Y! Messenger. Motorul de cautare nu a stralucit niciodata, tocmai de accea a si fost eclipsat de catre Google. Toate serviciile adaugate ulterior, cel putin la noi, nu prea sunt utilizate, nici macar Yahoo! Buzz sau microsite-urile de stiri. Dar Messenger-ul si mail-ul raman "fruncea" si "sign in" este momentan printre primele lucruri facute la birou sau acasa. Yahoo! a adus noi feature-uri prin octombrie anul trecut, amintind aici atasamentele de maxim 25 MB in e-mail, integrarea retelelor de socializare in messenger, precum si live preview-ul. Motorul de cautare a fost si el cosmetizat.

Pe langa deja clasicul Yahoo! Messenger, mai sunt utilizati diferiti clienti de IM, iar pentru acestia exista numeroase aplicatii care ii contin pe cei mai populari. Noi va recomandam cinci si va uram de pe acum spor la chat-uit si sign in placut in fiecare zi... De toate nebuniile cu invizibil, ascuns.ro, detector, avatare si alte minuni promitem sa ne ocupam in scurt timp!

Messenger: 5 aplicatii excelente pentru chat

Digsby este un client de chat foarte popular, care reuneste posibilitatile cele mai cunoscute si le combina intuitiv intr-o interfata prietenoasa. Cand e in system tray, Digsby afiseaza mesajele intr-un pop-up si permite scrierea raspunsurilor chiar de acolo. Afiseaza si e-mail-urile noi, precum si lucrurile noi intamplate pe Facebook, Twitter sau LinkedIn. Download (Windows)Messenger: 5 aplicatii excelente pentru chat

Pidgin isi face treaba de minune, de la Yahoo Messenger si pana la Google Talk. Dezvoltatorii sai au pus la punct si multe plugin-uri utile, care cripteaza conversatiile, adauga retelele de socializare si asigura protectie antispam. Download (Windows si Linux)


Messenger: 5 aplicatii excelente pentru chat

Pentru ca userii Mac sunt si ei oameni, recomandam Adium, aplicatie care suporta chat si social networking pentru AIM, MSN Messenger, Google Talk, Yahoo! Messenger, MySpace si Facebook. Download (Mac OS X)


Messenger: 5 aplicatii excelente pentru chat

Cand Y! Messenger nu a vrut sa ruleze din anumite motive, multi dintre noi au apelat cu incredere la Meebo. Meebo este o solutie web based de unde poti vorbi linistit folosind principalele retele de chat, intr-o interfata destul de buna. Incearca Meebo!


Messenger: 5 aplicatii excelente pentru chat

Trillian ofera in varianta Basic optiunile decente pentru chat in retelele populare. O lista stufoasa de feature-uri este activa timp de 30 de zile, insa apoi cere upgrade-ul la varianta Pro (25$). Download (Windows)