Mai nou, a aparut chiar si un plugin care permite deschiderea fisierelor .PSD in Paint.NET, lasand utilizatorul sa editeze layer-ele cu pricina, sa deschida formate RAW sau RLE sau sa aleaga o schema dorita de culoare.

In materie de editare foto, Photoshop este o solutie profesionista folosita pretutindeni. Insa, nu toti au nevoie de functii avansate si nu toti dispun de fonduri suficiente pentru a achizitiona un software original Adobe. Tocmai de aceea, Paint.NET reprezinta o alternativa excelenta pentru utilizatorii Windows. Mai nou, a aparut chiar si un plugin care permite deschiderea fisierelor .PSD in Paint.NET, lasand utilizatorul sa editeze layer-ele cu pricina, sa deschida formate RAW sau RLE sau sa aleaga o schema dorita de culoare.

Paint.NET deschide acum .PSD - Poza 1

Plugin-ul ofera optiuni destul de limitate in comparatie cu cele prezente in Photoshop, insa face posibila deschiderea fisierelor .PSD, lucru destul de valoros tinand cont de gratuitatea atat a lui, cat si a solutiei Paint.NET, foarta rapida, stabila si intuitiva.

Extra info si download plugin: Paint.NET Plugin pentru deschiderea fisierelor .PSD

Cine doreste sa descarce Paint.NET: Download


Foto 1: Paint.NET deschide acum .PSD

Foto 2: Paint.NET deschide acum .PSD

Foto 3: Paint.NET deschide acum .PSD