Prieteni, a venit vremea concursurilor! Pentru inceput, va punem la dispozitie un smartphone HTC Hero! Utilizatorul inregistrat care pana pe 27 decembrie ora 16:00 are cele mai multe puncte, este decorat cu titlul de "cel mai mare erou din toate timpurile" si primeste un super telefon HTC Hero.

Prieteni, a venit vremea concursurilor! Pentru inceput, va punem la dispozitie un smartphone HTC Hero!

Fii un erou! Castiga un HTC Hero de la Toxel Magazine!Mecanismul de concurs este foarte simplu si intuitiv. Daca recomandati Toxel Magazine prietenilor folosind modulul din pagina de concurs, primiti un anumit numar de puncte, dar asta numai dupa ce ii convingeti sa se si aboneze. Activitatea pe site se contorizeaza si ea: completati profilul in intregime, raspundeti la intrebarile puse de echipa Toxel, comentati articolele, deschideti subiecte noi sau postati in cele deja deschise pe forum! Atentie insa, cele mai multe puncte se acumuleaza utilizand sistemul de recomandare catre prieteni :)

Utilizatorul inregistrat care pana pe 27 decembrie ora 16:00 are cele mai multe puncte, este decorat cu titlul de "cel mai mare erou din toate timpurile" si primeste un super telefon HTC Hero.

Participa la concurs!