Am pregatit o lista de magazine online internationale cu livrare gratuita sau la costuri similare cu cele practicate in Romania.

Bookdepository

Magazinul online de carti a fost achizitionat acum cativa ani de Amazon. Spre deosebire de Amazon, Bookdepository ofera livrare internationala gratuita. Am primit cartile atat la posta cat si prin curier. Dureaza 1-4 saptamani in functie de perioada. Mi s-a intamplat sa dureze mai mult livrarea in perioada aglomerata a sarbatorilor de iarna.

iHerb

iHerb este un magazin online de cosmetice, suplimente, vitamine si alimente la preturi foarte accesibile. Livrarea prin posta costa in general 4 dolari, iar coletul poate avea maxim 1.8 kg. In ultima vreme, iherb cocheteaza cu preturile variabile, dar de cele mai multe ori poti prinde o oferta in care ai taxa fixa. De obicei, livrarea dureaza intre 1 si 4 saptamani in functie de produsele pe care le comanzi. De exemplu, daca comanzi produse care sunt considerate medicamente in unele tari europene (ex. spirulina), coletul tau va ajunge mai tarziu la destinatie. In medie, dureaza 10 zile calendaristice. Au si optiune de livrare prin curier rapid, dar este mai scump si trebuie sa platesti si taxe vamale si eventual un comision al firmei de curierat.

Te vei simti coplesit initial de multitudinea produselor. Poti naviga pe fiecare categorie pentru a vedea best sellerele, poti vizita sectiunea de reduceri sau de mostre de produs.

Iata cateva exemple de preturi:

Gap

10 magazine online internationale cu livrare (aproape) gratuita - Poza 1

Daca simtiti lipsa magazinelor Gap, puteti comanda online produsele preferate. Body-urile pentru bebei sunt de calitate foarte buna, iar blugii si tricourile Gap sunt recunoscute pentru calitate. Livrarea este gratuita la comenzi peste 50 de euro. In plus, in ultima vreme, promotiile se cam tin lant. Am plasat doua comenzi in doua saptamani din acest motiv...

Next

Umbla vorba ca produsele din magazinul online au preturi mai bune decat in magazinul fizic, iar livrarea este gratuita la comenzi peste 90 de lei. Am comandat o singura data si mi-au ajuns produsele in 3 zile lucratoare.

Asos

10 magazine online internationale cu livrare (aproape) gratuita - Poza 2

Asos este unul dintre putinele magazine online de moda care ofera livrare internationala gratuita. Pentru a beneficia de livrare gratuita trebuie sa comanzi de minim 30 euro. Am comandat de multe ori de la ei, am si returnat usor produse si fara batai de cap sau explicatii. Am primit produsele atat prin posta cat si prin curier rapid.

Boohoo

Aici gasiti haine la preturi foarte accesibile. Nu toate sunt insa si de calitate, asa ca cititi cu atentie informatiile din descrierea produselor si review-urile de la utilizatori. Este un magazin foarte popular, asa ca veti gasi foarte multe informatii in comentariile de la utilizatori – daca se potrivesc marimile, daca materialul este ok etc. De cele mai multe ori aveti parte si de diverse promotii – reduceri sezoniere sau coduri de reducere la anumite categorii de produse. Livrarea este 6.99 lire.

Feel Unique

10 magazine online internationale cu livrare (aproape) gratuita - Poza 3

Aici gasesti o multitudine de branduri de beauty, dar din pacate multe dintre ele nu pot fi livrate in Romania. Ca sa nu te descurajez, iata cateva branduri care pot fi livrate si la noi in tara: Jason, Burt’s Bees, Gucci, Dior, Givenchy, L'Occitane, Kiehl's, Real Techniques, Burjois, Olay si multe altele. Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 40 euro.

Strawberrynet

De cand au livrare internationala gratuita (la comenzi peste 30$), parca preturile sunt ceva mai mari. Avantajul principal este ca vei gasi o multitudine de produse si branduri la care nu avem acces in Romania. De asemenea, poti primi numeroase discounturi si produse gratuite.

Amazon

Pe amazon.com preturile sunt mult mai mici decat pe versiunile europene (Anglia, Germania, Italia), dar taxele vamale si transportul pot dubla valoarea comenzii. In plus, produsele livrate de Amazon au de obicei costuri de transport mai bune decat cele ale magazinelor online din market place. Daca gasesti produsul dorit la un anumit vanzator, dar acesta nu livreaza in Romania, il poti contacta direct pentru a face o exceptie.

Mango Outlet

Dupa ce comanzi de pe outlet-ul Mango, parca nu iti mai vine sa cumperi produse la pret intreg. Au multe produse, foloseste cu incredere filtrele (mai ales de marime) ca sa gasesti usor ce ai nevoie. Livrarea este gratuita la comenzi peste 400 de lei. Cu banii astia, in general iti reinnoiesti garderoba pentru un sezon.

Am vrea sa facem o lista cat mai mare cu magazine online internationale care au costuri de transport decente sau produse la reduceri semnificative, asa ca te invitam sa ne spui in comentarii ce alte magazine online internationale recomanzi.