Asa se face ca Tryi Yeh a venit cu E-Folder, un concept cat se poate de interesant.

Fanii Apple l-au tot bombardat pe Steve Jobs in ultima vreme (da, stim, Steve a luat o pauza din cauza starii proaste de sanatate, dar e la curent cu tot ce misca in IT ) cu o intrebare simpla: Cand vom vedea un netbook marca Apple? Ei bine, raspunsul lui Jobs a fost cam asa: probabil niciodata. De ce? Pentru ca stiu ei mai bine.

Totusi, fanii nu au putut sta asa cu mainile in san si au pus mana pe Photoshop, desenandu-si singuri portabilul mult visat. Asa se face ca Tryi Yeh a venit cu E-Folder, un concept cat se poate de interesant. Portabilul are forma unui dosar, aduce putin cu Macbook Air si se mai lauda si cu un display multi-touch cat toate zilele. E-Foldere merge fireste cu Mac OS, fara sa pastreze insa interfata iPhone, care era probabil de asteptat tinand cont de display-ul sensibil la atingere. Tryi a proiectat o tastatura excelenta in trend cu ultima moda a tastelor iesite individual din corpul dispozitivului (dupa care a inceput sa se ia si Sony, Samsung sau Lenovo), doua speaker-e audio, dar si Bluetooth sau WiFi la capitolul conectica.

Apple Mac E-Folder de la Tryi Yeh - Poza 1

Poate Apple ar trebui sa mai arunce un ochi si pe creatiile acestor talentati designeri si sa tina cont de dorintele lor. In fond si la urma urmei, castigurile sunt de ambele parti.

ViaFoto 1: Apple Mac E-Folder de la Tryi Yeh

Foto 2: Apple Mac E-Folder de la Tryi Yeh

Foto 3: Apple Mac E-Folder de la Tryi Yeh

Foto 4: Apple Mac E-Folder de la Tryi Yeh