Sigur, Craciunul e o perioada a generozitatii, a momentelor in care ne gandim la ceilalti si le daruim cadouri despre care speram sa le placa, sa li se potriveasca, sau sa le fie utile.

Cele 13 cadouri handmade din galeria de astazi, insa, mai ca ne-ar convinge sa le pastram – mai ales pentru ca fiecare dintre ele implica destul de multa munca la realizare. Si sunt si foarte simpatice, de la pantofiorii cu pisici, pana la suporturile de lumanari din bronz, sau elegantul portofel simplu, din piele. Sursa originala a articolului va poate pune la dispozitie si ghiduri (in engleza) pentru realizarea fiecaruia dintre daruri, deci daca aveti abilitati de lucru manual, puteti deja sa va apucati de treaba din timp pentru Craciunul acesta.

Sursa articolului: Buzzfeed.com

13 idei de cadouri handmade pentru Craciun - Poza 1

Craciunul este un moment perfect pentru a ne reuni cu cei din familie, pentru a petrece clipe memorabile alaturi de ei, dar si pentru a le oferi daruri. De multe ori ni se intampl? sa ramanem fara prea multe idei in ceea ce priveste alegerea cadoului potrivit. Ne dam seama fie ca am mai daruit anumite lucruri, fie nu stim ce le-ar placea persoanelor dragi. De aceea, o idee minunata este sa ne orientam catre ceva original, un lucru personalizat, care nu se regaseste in magazine si in care putem adauga simtamintele noastre.

13 idei de cadouri handmade pentru Craciun - Poza 2

Imaginile prezentate ofera cateva idei de cadouri handmade care, fara a ne solicita prea mult timp, pot sa impresioneze intr-un mod foarte placut persoana careia i se ofera.

13 idei de cadouri handmade pentru Craciun - Poza 3


13 idei de cadouri handmade pentru Craciun - Poza 4

13 idei de cadouri handmade pentru Craciun - Poza 5

13 idei de cadouri handmade pentru Craciun - Poza 6

13 idei de cadouri handmade pentru Craciun - Poza 7


13 idei de cadouri handmade pentru Craciun - Poza 8

13 idei de cadouri handmade pentru Craciun - Poza 9

13 idei de cadouri handmade pentru Craciun - Poza 10

13 idei de cadouri handmade pentru Craciun - Poza 11

13 idei de cadouri handmade pentru Craciun - Poza 12

13 idei de cadouri handmade pentru Craciun - Poza 13

Spre exemplu, va pute?i orienta spre candele parfumate – simboluri ideale pentru lumina Cr?ciunului. Veti avea nevoie de ceara de albine, un vas pentru topit ceara, pahare colorate, ceara, esenta de parfum si cateva lumanari lungi si subtiri. Cu rabdare si mult? atentie veti obtine niste candelute minunate! Tot din categoria obiectelor decorative, puteti alege sa realizati suporturi de flori, globuri cu figurine sau suporturi pentru flori artificiale.

Daca va ganditi sa oferiti cuiva ceva mai personal, imaginile va pot inspira sa alegeti cadoul nimerit. Un exemplu in aceast? directie este inelul cu pietre semipretioase, pe care il puteti admira in imagimile prezentate. Pentru a-l confectiona nu va trebuie decat un inel simplu dintr-un metal inoxidabil, cateva cristale, un lipici special pentru pietre si metale si o pensula pentru lipit. Doamna sau domnisoara careia ii veti face un asemenea cadou va fi, cu siguranta, incantata de el. Foarte interesante sunt si suportul pentru telefon sau portofelul din piele confectionat manual.

Cadourile handmade sunt intotdeauna ideale pentru a fi daruite de Craciun. Opatand pentru un asemenea dar, puteti avea siguranta ca este unic si ca v-ati pus in el sentimentele pentru pesoana careia i-l daruiti.