Tu ce fel de Craciun iti doresti? Care e stilul tau preferat? Avem inspiratie pentru toate gusturile si stilurile.

Tu ce fel de Craciun iti doresti? Care e stilul tau preferat: clasic, plin de lumina si culoare, contemporan, cu detalii cat mai putine si linii curate, sau personal - un stil unic, numai si numai al tau? Indiferent daca locuiesti la bloc intr-o garsoniera, intr-o vila de lux la marginea orasului, sau intr-o casa traditionala dintr-un colt linistit de lume, exista idei de amenajare pentru Craciun pe gustul oricui. Gasiti multe dintre ele, 33 la numar, in galeria de mai jos, care isi propune sa inspire si sa vina cu sugestii creative, pentru o sarbatoare care ar trebui sa ne aduca aminte de iubire, pace si frumusete, in adevaratele lor sensuri.

Cea mai asteptata sarbatoare de peste an, Craciunul, incanta pe toata lumea dintr-o multime de motive. Unul dintre ele este si bucuria impodobirii bradului si a decorarii intregii case. Cu toate acestea, de multe ori in preajma Craciunului ne simtim cam lipsiti de idei, am dori ca de data aceasta sa facem ceva mai deosebit, altfel decat in ceilalti ani. De aceea fotografiile profesioniste prezentand camere frumos decorate pentru Craciun sunt un ajutor minunat in astfel de momente.

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 1

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 2

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 3

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 4

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 5

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 6

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 7

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 8

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 9

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 10


33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 11

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 12

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 13

In afara de bradut, de Craciun trebuie sa ne ocupam si de alte aspecte ale camerei cum sunt masutele, canapelele, fotoliile. Si acestea trebuie pregatite de sarbatoare. Pe masuta putem aseza un vas cu globuri, lumanari parfumate, cutii de cadouri sau aranjamente speciale de Craciun. Nu trebuie sa o umplem cu de toate, trebuie sa alegem doar ce elemente se potrivesc mai bine. Canapeaua si fotoliile pot si ele sa arate altfel cu niste pernute cu aspecte de iarna sau cu o cuvertura cu motive de Craciun.


33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 14

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 15

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 16

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 17

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 18

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 19

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 20

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 21


33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 22

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 23

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 24

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 25

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 26

Pentru persoanele conservatoare traditionalul brad de Craciun e un element de nelipsit in aceasta sarbatoare. El ne aduce aminte de copilarie, ne face sa visam, sa vrem sa fim mai buni. Dar cum il decoram? Putem opta pentru decoratiuni in culori diverse sau ne putem gandi la globuri si beteala intr-o singura nuanta sau cel mult doua. Ambele alegeri se pot dovedi reusite, insa tine mult si de camera noastra, de celelalte elemente din ea, de culorile predominante ale incaperii. Bradul clasic poate fi inlocuit, bineinteles, de braduti micuti, artificiali, de preferinta albi, care vor aduce aminte de zapada si de inocenta. Sau, in loc de un singur brad, putem avea doi sau chiar trei mai micuti.


33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 27

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 28

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 29

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 30

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 31

Masa de Craciun necesita toata atentia noastra intrucat este un element foarte important in aceasta zi de sarbatoare. Trebuie sa fie cat mai eleganta si sa inspire rafinament si bun gust. Florile ar trebui sa fie prezente la aceasta masa, la fel ca si lumanarile. Un plus de imagine poate fi oferit de mici aranjamente ce imita bradutii, iar servetelele trebuie sa fie aranjate simplu si elegant.


33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 32

33 de idei pentru bradul de Craciun - Poza 33

Desi ar putea parea complicat si costisitor, aranjatul camerei si ornatul bradului pentru sarbatoarea Craciunului poate fi o activitate distractiva si creativa!

Sursa imagini Freshome