Va invitam intr-un tur virtual al unei mansarde din Salt Lake City, in statul Utah din Statele Unite, peste care am dat intr-o excursie pe site-ul Cityhome Collective.

Va invitam intr-un tur virtual al unei mansarde din Salt Lake City, in statul Utah din Statele Unite, peste care am dat intr-o excursie pe site-ul Cityhome Collective. La interior se intalnesc podele din stejar finisate in culoarea abanosului, cu plafoane situate la o inaltime de 5,4 metri si nu mai putin de 15 metri liniari de ferestre, pe unul dintre peretii livingului deschis. Peretii sunt alb-fildes, iar din dormitorul matrimonial vezi perfect in living printr-un perete de sticla. Apartamentul e situat in Broadway Lofts, o cladire rezidentiala construita in 1898, intr-o... fabrica de ciocolata (McDonald’s Chocolate Factory). Vechii pereti de beton si caramida par sa fi fost anume fabricati pentru o galerie de arta contemporana, iar asta au si ales actualii proprietari sa faca cu spatiul. Toate operele de arta din locuinta sunt disponibile spre vanzare, inclusiv nudul, semnat Gerard Bourgeois.

Mansarda din fabrica de ciocolata, in Salt Lake City - Poza 1


Mansarda din fabrica de ciocolata, in Salt Lake City - Poza 2


Mansarda din fabrica de ciocolata, in Salt Lake City - Poza 3


Mansarda din fabrica de ciocolata, in Salt Lake City - Poza 4


Mansarda din fabrica de ciocolata, in Salt Lake City - Poza 5


Mansarda din fabrica de ciocolata, in Salt Lake City - Poza 6


Mansarda din fabrica de ciocolata, in Salt Lake City - Poza 7Mansarda din fabrica de ciocolata, in Salt Lake City - Poza 8

Mansarda din fabrica de ciocolata, in Salt Lake City - Poza 9

Mansarda din fabrica de ciocolata, in Salt Lake City - Poza 10

Mansarda din fabrica de ciocolata, in Salt Lake City - Poza 11

Mansarda din fabrica de ciocolata, in Salt Lake City - Poza 12