Astfel se face ca, bolidul SLS devine SLS AMG Desert Gold, datorita culorii de aur mata, pe care o are. Combinatia dintre acest aur si geamurile inchise la culoare dar si rotile imense negre adaugate, fac sa coloreze parca un tablou in care petrolul se imbina cu desertul.

Printii desertului au de ce sa fie mandri. Pe langa minunile pe care le construiesc in Dubai, palatele de 7 stele, insulele artificiale si multe altele, a venit randul masinilor. Dubai Motor Show este fara doar si poate un eveniment special. Cu atat mai special cu cat el are loc odata la 2 ani. Pentru acest show, Mercedes impreuna cu cei de la AMG au decis sa se asorteze la culorile nisipului din desert dar si la buzunarele emirilor plini cu aur negru.

Asa se face ca cei de la AMG au tunat doua masini din curtea Mercedes. Mai precis un Mercedes SLS si un Mercedes G 55. Nu stim cat de necesare mai sunt aceste tuninguri facute bolizilor precum SLS care din fabrica au peste 500 cp, insa cand ai bani orice este necesar si folositor atata timp cat iti doresti sa fii exclusivist.

SLS AMG Desert Gold & 79 - Poza 1

Astfel se face ca, bolidul SLS devine SLS AMG Desert Gold, datorita culorii de aur, mata, pe care o are. Combinatia dintre acest aur si geamurile inchise la culoare dar si rotile imense negre adaugate, fac sa coloreze parca un tablou in care petrolul se imbina cu desertul. Performantele tehnice sunt si ele pe masura: un V8 ce produce 563 de cai putere, o acceleratie de la 0-100 km/h in numai 3,8 secunde si o viteza de top de 317 km/h.

Cat despre marele G 55, acesta a primit numele de AMG G 55 79 Edition. Acest nume face referire la anul in care prima masina din clasa G a iesit pe usa constructorului german. Cum nici ea nu putea sa fie neglijata, i-a fost adaugata o culoare gri mai speciala, o bara de rezistenta in fata, roti de 19" si accente de crom. La interior, scaune din piele, 2 tonuri de culoare, negru si unul nisipos dar si o insigna mare, "Edition 79". Aceasta va fi produsa exclusiv pentru Orientul Mijlociu si numai in 79 de unitati.

Daca vreti sa vedeti minuni si in lumea auto, la Dubai Motor Show e locul unde trebuie sa ajungeti!


Foto 1: SLS AMG Desert Gold & 79

Foto 2: SLS AMG Desert Gold & 79

Foto 3: SLS AMG Desert Gold & 79


Foto 4: SLS AMG Desert Gold & 79

Foto 5: SLS AMG Desert Gold & 79

Foto 6: SLS AMG Desert Gold & 79

Foto 7: SLS AMG Desert Gold & 79

Foto 8: SLS AMG Desert Gold & 79


Foto 9: SLS AMG Desert Gold & 79

Foto 10: SLS AMG Desert Gold & 79

Foto 11: SLS AMG Desert Gold & 79

Foto 12: SLS AMG Desert Gold & 79

Foto 13: SLS AMG Desert Gold & 79

Foto 14: SLS AMG Desert Gold & 79

Foto 15: SLS AMG Desert Gold & 79