Premiera Clash of the Titans va avea loc pe data de 26 martie, anunta Warner Bros. Un amalgam de efecte speciale amestecat cu multa actiune ce-ti taie respiratia, servit de zeii cinematografiei mondiale. Pe scurt ne-a impresionat trailerul, speram sa ne impresioneze mult mai mult filmul... ;)

Lupte intre oameni si regi, intre regi si zei, intre zei si zei. Asa incepe descrierea filmului pe site-ul oficial (http://clash-of-the-titans.warnerbros.com/ ).

Unde este putere este si invidie, unde este invidie va incepe razboi. Din start oamenii ies drept pierzatorii acestor lupte, insa, daca de partea lor sta fiul celui mai puternic zeu, situatia se schimba. Perseus, fiul lui Zeus, strange o mica armata de mercenari si porneste sa-l infranga pe Hades, zeul razboiului, inainte ca acesta sa-l detroneze pe Zeus si sa aduca pe lume numai moarte. Perseus va reusi sa infranga demoni si bestii fioroase numai daca isi va accepta soarta si puterile unui zeu pe deplin. Rolul tanarului zeu este interpretat de actorul Sam Worthington (Terminator Salvation, Avatar) indrumat de regizorul Louis Leterrier (Incredibilul Hulk).

Premiera va avea loc pe data de 26 martie, anunta Warner Bros. Un amalgam de efecte speciale amestecat cu multa actiune ce-ti taie respiratia, servit de zeii cinematografiei mondiale. Pe scurt ne-a impresionat trailerul, speram sa ne impresioneze mult mai mult filmul… ;)