Armata de vedete ce se ascunde in spatele personajelor animate din Shrek Forever After, Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz si Antonio Banderas o sa faca inceputul verii sa fie unul teribil de amuzant. Lansarea partii a 4-a, Shrek Forever After, o sa apara in cinematografe pe 21 Mai 2010. Oare va reusi eroul nostru sa intoarca iar soarta in favoarea lui?

Cel verde si haios se intoarce! Stati! Se va intoarce. Pentru ca o noua continuare a seriei Shrek va avea loc abia in mai 2010. Shrek este intr-o mare incurcatura. Asa cum baietii stiu sa intre numai in belele si fac lucruri prostesti, capcaunul, fiind un mascul, se gandeste ca ii lipseste perioada in care era verde si cu adevarat un monstru ce ragaia si degaja arome urat mirositoare. Pentru ca se plictisise de viata lui linistita alaturi de prieteni si familie face un pact cu Rumpelstiltskin. Deoadata, toata lumea lui se intoarce pe dos. Rumpelstiltskin este rege, regatul Far Far Away e distrus, capcaunii sunt urmariti si prietenii lui, motanul si magarusul, nu-l mai recunosc.

Armata de vedete ce se ascunde in spatele personajelor animate, Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz si Antonio Banderas o sa faca inceputul verii sa fie unul teribil de amuzant. Lansarea partii a 4-a, Shrek Forever After, o sa apara in cinematografe pe 21 Mai 2010. Oare va reusi eroul nostru sa intoarca iar soarta in favoarea lui?