The Library este un cititor de carti electronice. Ceva deosebit la el pare a fi posibilitatea de a da pagina. Puteti da pagina cu ajutorul unor rotite aflate la cotorul cartii.

Fiecare are cate un raft plin de carti in casa sa. Un raft in care fiecare pagina alb galbuie din cauza timpului, te transporta intr-o lume diferita, intr-o lume asa cum ti-o imaginezi cu ajutorul personajelor pe care le urmaresti. Este un deliciu in weekend, la pranz sa te asezi confortabil pe canapeaua din sufragerie, sa lasi draperiile larg deschise si sa incepi a rasfoi o poveste ce te face sa uiti ca ai prins seara zilei. Este inevitabil sa oprim invazia hi-tech. Deja multe carti sunt in format electronic pe internet iar multe tablete sunt special create pentru asa ceva. Problema nu este daca aceste jucarii electronice vor tine locul, mai mult ca sigur, in viitor cartilor. Problema e cat de real vor reusi sa compenseze lipsa acelei senzatii de a tine o carte in mana?

Gadgetul din galeria foto este un cititor de carti electronice. Ceva deosebit la el pare a fi posibilitatea de a da pagina. Puteti da pagina cu ajutorul unor rotite aflate la cotorul cartii. Semnele de carte sau bookmark-urile le puteti accesa usor prin ecranul tactil.

Cartea se poate transforma si intr-un mic laptop cu ajutorul caruia accesati diferite magazine si biblioteci virtuale pline cu sute de titluri de carti. Lectura placuta. Asta daca va deveni vreodata realitate :)


Foto 1: The Library


Foto 2: The Library

Foto 3: The Library

Foto 4: The Library

Foto 5: The Library