Aduc stil, inspiratie si distinctie in caminul dumneavoastra.

Unele dintre cele mai importante obiecte decorative dintr-o casa sunt, fara doar si poate, tablourile. Nemuritoarele si unicele bucati de povesti vizuale care ne infrumuseteaza incaperile si ne aduc liniste si bucurie in suflete. Fiindca stim cat este de dificil sa alegi un tablou potrivit pentru designul personal al casei, va prezentam cateva exemple felurite de tablouri ideale pentru orice tip de incapere. Va vor aduce un plus de stil, inspiratie si distinctie in caminul dumneavoastra.

Top 10 tablouri perfecte pentru o casa cocheta - Poza 1

Un tablou inspirat din cartile postale vechi care aduce culoare si melancolia vremurilor apuse in casa dumneavoastra. Se potriveste perfect in bucatarie, in hol sau in camera de zi.

Top 10 tablouri perfecte pentru o casa cocheta - Poza 2

Gingasie si eleganta intr-un tablou deosebit care va schimba complet aspectul camerei in care va sta si va atrage atentia tuturor celor care il vor vedea.

Top 10 tablouri perfecte pentru o casa cocheta - Poza 3

Daca va place arta abstracta, aceasta piesa decorativa este ideala pentru dumneavoastra. Acest tablou pictat manual in nuante pamantii distincte se potriveste de minune in living sau in camera de lucru.

Top 10 tablouri perfecte pentru o casa cocheta - Poza 4

Cei care iubesc motivele rustice si decoratiunile retro vor indragi acest frumos tablou ce poate fi asezat in locurile in care va petreceti cea mai mare parte a zilei, atat in interior - in bucatarie, camera de zi -, cat si in exterior - pe terasa sau in foisor.


Top 10 tablouri perfecte pentru o casa cocheta - Poza 5

Acest tablou trebuie sa stea la vedere, intr-un loc pe langa care treceti zilnic. Cu un design modern si elegant si cu un mesaj important care ne aduce aminte sa nu regretam niciodata nimic din ceea ce ne-a incantat candva, merita un loc de cinste in casa dumneavoastra.

Top 10 tablouri perfecte pentru o casa cocheta - Poza 6

O pereche de fluturi - cele mai gingase si frumoase creaturi de pe pamant-, a fost atent pictata manual, intr-un albastru vibrant, superb, pe panza, pentru a aduce bucurie si optimism in orice casa.

Top 10 tablouri perfecte pentru o casa cocheta - Poza 7

O compozitie interesanta realizata intr-o maniera aparte ce infatiseaza un moment al zilei in care oamenii se plimba pe strazile unui frumos orasel. Amestecul opozant de nuante pastelate transforma acest tablou intr-un frumos obiect decorativ perfect pentru camera de zi, dormitor sau camera de lucru.

Top 10 tablouri perfecte pentru o casa cocheta - Poza 8

Ideal pentru cei care adora motivele orientale si culorile indraznete. Acest tablou din lemn aduce un strop de stil si de bun gust in orice incapere.

Top 10 tablouri perfecte pentru o casa cocheta - Poza 9

Doua tablouri ce alcatuiesc o singura poveste. Caldura nuantelor ce invaluie peisajul de toamna surprinde in mod placut ochiul privitorului, umplandu-i sufletul cu liniste si nostalgie.

Top 10 tablouri perfecte pentru o casa cocheta - Poza 10

Un amestec de forme, culori si texturi abstracte aduse impreuna pentru a imbogati incaperile decorate in stil clasic.