Atat de greu sa fie?

Suntem 60% la suta apa. Hidratarea este un fel de sfantul graal al sanatatii, frumusetii si bunastarii. 2 litri pe zi pentru a va bucura de viata sunt, in unele cazuri, de ajuns.

Dar ce se intampla cu cei care pur si simplu nu pot, oricat de mult ar incerca, sa nimereasca gura atunci cand vor sa bea apa? Aparent, asta reiese din imaginile de stock. Internautii au remarcat aceste fotografii, mai ales pentru ca modelele sunt exclusiv tinere, femei atractive.

De ce varsa aceste fete apa pe langa gura? Exista multe beneficii pe care le poate obtine din apa potabila. Cercetarile au aratat ca si cea mai usoara deshidratare poate afecta memoria si poate provoca modificari ale dispozitiei.

De asemenea, apa poate ajuta la combaterea poftei de zahar, deoarece creierul nu poate distinge cu adevarat setea de foame. A bea un pahar de apa inainte de a lua o muscatura din bucata de ciocolata este tot ce ai nevoie pentru a mai pierde din greutate. Pentru cei care sunt atenti cu privire la marimea taliei, apa potabila este un truc bun pentru a va umple inainte de merge la masa. Drept urmare, este posibil sa mancati mai putin alimente pentru a va satura.

Apa este o parte integranta a fiecarei celule din corpul uman. Are o influenta imensa asupra activitatii enzimei, a fluxului de sange si a multor alte procese din interiorul corpului. Nu exista un singur tesut in care apa sa nu aiba vreo functie.

Se spune ca, in medie, femeile ar trebui sa consume 2 litri, iar barbatii, 3 litri de apa pe zi. Cu toate acestea, daca traiesti in conditii in care temperatura este intr-adevar ridicata sau faci multa activitate fizica, atunci ar trebui sa bei pana la 7 sau chiar 9 litri pe zi. Depinde, intr-adevar, de fiecare individ in parte.

Iata pozele amuzante de care vorbeam:

#1

De tot rasul: Imagini ridicole cu femei atractive, incapabile sa bea - Poza 1

#2

De tot rasul: Imagini ridicole cu femei atractive, incapabile sa bea - Poza 2

#3


De tot rasul: Imagini ridicole cu femei atractive, incapabile sa bea - Poza 3

#4

De tot rasul: Imagini ridicole cu femei atractive, incapabile sa bea - Poza 4

#5

De tot rasul: Imagini ridicole cu femei atractive, incapabile sa bea - Poza 5

#6

De tot rasul: Imagini ridicole cu femei atractive, incapabile sa bea - Poza 6

#7

De tot rasul: Imagini ridicole cu femei atractive, incapabile sa bea - Poza 7