Pune The Matrix, Resident Evil, The Sand sau serialul Supernatural intr-un blender si vei obtine Legion, un film care va avea lansarea oficiala la inceputul anului viitor, mai precis pe data de 22 ianuarie 2010.

Pune The Matrix, Resident Evil, The Sand sau serialul Supernatural intr-un blender si vei obtine Legion, un film care va avea lansarea oficiala la inceputul anului viitor, mai precis pe data de 22 ianuarie 2010. Satul de toate lucrurile care se petrec pe Pamant si care ii au protagonisti pe oameni, Dumnezeu se hotaraste sa puna capat circului si isi trimite armata de ingeri pentru a initia apocalipsa. Omenirea trebuie sa dispara si parca nimic nu poate impiedica planul Celui de Sus. Insa, la fel cum speranta a iesit ultima din cutia Pandorei, oamenii mai au o ultima sansa. Un grup aflat intr-un desert si Arhanghelul Michael se opun ingerilor, intr-un film care are toate sansele sa spulbere concurenta ca incasari si pozitionare in box office.

Filmul este scris si regizat de Scott Stewart. Ca actori, ii vom putea vedea pe Paul Bettany, Dennis Quaid si Tyrese Gibson, cu mentiunea ca arhanghelul va fi Bettany. Studioul este Screen Gems. Asteptarea va fi grea...