V-ati saturat sa aveti animalute dragute de casa? Ce spuneti sa duceti la plimbare un pui de dragon intr-o minunata zi de duminica in parcul Cismigiu. Minunat, nu? Eee, pana sa inventeze genetica noi monstri cum ar fi dragonii, ne multumim sa ne uitam la un film despre cum sa domesticesti un animal care scuipa foc, zboara cu niste aripi mai mari decat ale unui avion si zgarie mai rau decat o siameza.

V-ati saturat sa aveti animalute dragute de casa? Ce spuneti sa duceti la plimbare un pui de dragon intr-o minunata zi de duminica in parcul Cismigiu. Minunat, nu? Eee, pana sa inventeze genetica noi monstri cum ar fi dragonii, ne multumim sa ne uitam la un film despre cum sa domesticesti un animal care scuipa foc, zboara cu niste aripi mai mari decat ale unui avion si zgarie mai rau decat o siameza. Iata cel mai nou trailer oficial:

Dresorul principal va fi mostenitorul vikingilor, Hiccup, care initial este trimis sa vaneze un dragon pentru a deprinde meseria puternicilor nordici. O animatie regizata de Dean DeBlois si Chris Sanders sub umbrela DreamWorks. Vocile actorilor Jay Baruchel, Gerar Butler, Jonah Hill si multi altii le veti auzi in cinematografele normale cat si cele 3D incepand cu 26 Martie 2010. O animatie draguta ce merita asteptata si in Romania. Oare va veni pe aripile unui dragon dresat special pentru cei de la o firma de curierat?