Un experiment haios.

John Wells a folst dintotdeauna un spirit rebel, non-conformist caruia i-a placut sa faca orice lucru in propriul sau fel, fara sa fie nevoie sa depinda prea mult de ceilalti. Asa ca intr-o buna zi a decis sa isi schimbe radical modul in care traieste. A parasit aglomeratia si haosul New York-ului pentru a se muta intr-un loc retras, salbatic in mijlocul pustietatii. Acolo a reusit sa isi construiasca o casa, din materiale reciclate, racordata exclusiv la un sistem de energie solara cu un buget de numai 1600 de dolari.

Pentru a nu rupe definitv legatura cu lumea civilizata si-a deschis un blog unde isi descrie des peripetiile prin care trece. Printre cele mai noi postari ale sale se numara un experiment facut pentru a surprinde cum se furiseaza diverse vietati pentru a bea apa dintr-o galeata cu apa. Astfel, John Wells a montat o camera video pe fundul unei galeti, a umplut recipientul cu apa si s-a pus pe asteptat. Fel de fel de animalute mici sau mari, pasari sau insecte au inceput sa soseasca la locul faptei pentru a se racori cu apa proaspata.

"Am fost placut surpins sa vad ca si-a facut aparitia si iepurasul George pe care il recunosc dupa micul semn pe care il are la ureche", a spus barbatul adaugand ca albinele de la inceputul filmarii au fost salvate, potrivit Boredpanda. Haideti sa urmarim si noi savuroasa inregistrare care, la scurt timp dupa postarea pe retelele de socializare, a devenit virala.