Sfaturi pentru o viata mai armonioasa.

Nu exista om care sa nu aiba o zi mai mohorata din cand in cand. Se poate intampla chiar si in propria locuinta, cand sunteti acasa si simtiti o nemultumire nejustificata fata de tot ce se intampla cu viata dumneavoastra. Daca acest lucru se petrecein mod constant, este momentul sa luati atitudine si sa incercati sa scapati de toate energiile negative care va coplesesc si va strica cheful de a mai face orice. Credeti-ne pe cuvant, va veti simti mult mai bine daca veti urma sfaturile de mai jos.

  • Aerisiti casa

Deschideti larg ferestrele si lasati aerul curat sa patrunda in locuinta. Acest lucru este extrem de benefic si pentru sanatate.

  • Miresme, miresme
Cum elimini energia negativa din casa ta - Poza 1

Betisoarele parfumate au un rol important in schimbarea energiilor dintr-o incapere, spune Silvia Christmann, expert in dezvoltare personala, potrivit housebeautiful.com. Miresmele betisoarelor parfumate sau a uleiurilor aromate ne pot schimba pe loc starea de spirit.

  • Fara lucruri stricate

Reparati tot ce se poate repara in casa. Potrivit principiilor Feng Shui, obiectele stricate atrag si retin energia negativa in casa dumneavoastra. Daca nu aveti cum sa le reparati, renuntati definitiv la ele.

  • Ordine si curatenie

Dezordinea are un rol negativ asupra starii noastre de spirit, chair daca nu realizam acest lucru.

  • Pietre semipretioase
Cum elimini energia negativa din casa ta - Poza 2

Este bine sa tinem cateva pietre semipretioase care aduc armonie pe langa aparatura electronica. Cuartul roz, de exemplu, ajuta la schimbarea dispozitiei in bine, iar piatra neagra dizolva energiile negative.

  • Pereti galbeni

Colorati-va peretii in galben pentru a neutraliza energiile negative din locuinta. Specialistii in design interior recomanda aceasta culoare si pentru a crea impresia de spatiu.

  • Sarea
Cum elimini energia negativa din casa ta - Poza 3

Sarea are proprietati benefice pentru inlaturarea energiilor negative. Puneti cate o gramajoara mica de sare in cele patru colturi ale incaperii in care petreceti cel mai mult timp pentru 48 de ore, dupa care aruncati-o la gunoi.

  • Oglinda, oglinjoara...

Pentru a va bucura de cat mai multa energie pozitiva in casa este indicat sa aveti cat mai multe oglinzi - de preferat rotunde. Acestea sunt benefice si pentru aspectul camerelor, dand senzatia de spatiu.

  • Intrarile locuintei

Ferestrele si usile sunt caile de comunicare cu exteriorul. Pentru a le feri de energiile negative care vin de afara, purificati-le stergandu-le cu o carpa inmuiata intr-un amestec de apa, suc de lamaie si otet.