El este Grisu, cel mai fotogenic pisoi din lume.

Alessandra este din Liguria, o regiune frumoasa din Italia. Ea si-a dedicat Instagram-ul pisicii sale si a fost o alegere foarte inteleapta. Grisu, adorabilul Kurilian Bobtail (o rasa de pisici originare din Insulele Kuril), este un pisoi atat de fotogenic, incat este imposibil sa nu zambesti atunci cand il vezi in imagini. Nu e de mirare ca 62,9k de persoane urmaresc acest cont.

Femeia isi fotografiaza animalul de companie practic peste tot unde merge. Indiferent daca Grisu se bucura de soarele de pe acoperis sau se se hraneste cu gustari delicioase, Alessandra este acolo pentru a-l fotografia. Mai mult, Alessandra este o profesionista in domeniu si stie sa regleze compozitia din punct de vedere al luminii si al culorilor. Prin creativitatea sa, accentueaza personalitatea jucausa si curiosa a lui Grisu.

Kurilian Bobtail este o pisica puternica. Ea are infatisare salbatica. In ciuda aspectului lor, acesti pisoi sunt prietenosi si plini de dragoste.

Se adapteaza bine la alte pisici, copii, caini si alte animale de companie din casa. Sunt saritori excelenti si incearca sa se aseze in cel mai inalt punct disponibil pentru ei. Este o rasa foarte inteligenta si nu e nevoie sa li se arati decat o singura data ce are voie si ce n-are voie sa faca.

Alessandra spune ca Grisu este un adevarat Bobtail Kurilian. Ea il considera partenerul din viata reala, umbra ei. Tot ea spune ca pisoiulare un caracter exceptional, desi este destul de incapatanat. Pentru Alessandra , Grisu este cea mai buna pisica din lume, pentru ca este ascultator ca un caine, ceea ce este rar pentru o felina.

Legatura lor extraordinara iese in evidenta si in fotografii. Grisu arata foarte confortabil si foarte linistit in preajma proprietarului sau, permitandu-i Alessandrei sa surprinda poze extraordinare, de care ar trebui sa se bucure toti iubitorii de pisici din lume!

#1

Viata de pisica, in poze adorabile - Poza 1
Alessandra

#2

Viata de pisica, in poze adorabile - Poza 2
Alessandra

#3

Viata de pisica, in poze adorabile - Poza 3

Alessandra

#4

Viata de pisica, in poze adorabile - Poza 4
Alessandra

#5

Viata de pisica, in poze adorabile - Poza 5
Alessandra

#6

Viata de pisica, in poze adorabile - Poza 6
Alessandra

#7


Viata de pisica, in poze adorabile - Poza 7
Alessandra

#8

Viata de pisica, in poze adorabile - Poza 8
Alessandra

#9

Viata de pisica, in poze adorabile - Poza 9
Alessandra

#10

Viata de pisica, in poze adorabile - Poza 10
Alessandra