Regizorul Christopher Nolan, creatorul ,,The Dark Night", ne aduce in vara un film cu totul deosebit. Diferit de toate premierele din 2010, vine cu un aer aparte, unul de mister. Mai mult datorita faptului ca nu prea exista multe informatii despre poveste. Nici site-urile de specialitate, nici cel oficial nu ofera mai mult decat un trailer in care ne putem imagina orice. La prima vedere este un science-fiction psihologic. Si unul destul de reusit. Unul in care este dezvoltata ideea ca mintea umana poate pro

Regizorul Christopher Nolan, creatorul „The Dark Night”, ne aduce in vara un film cu totul deosebit. Diferit de toate premierele din 2010, vine cu un aer aparte, unul de mister. Mai mult datorita faptului ca nu prea exista multe informatii despre poveste. Nici site-urile de specialitate, nici cel oficial nu ofera mai mult decat un trailer in care ne putem imagina orice. La prima vedere este un science-fiction psihologic. Si unul destul de reusit. Unul in care este dezvoltata ideea ca mintea umana poate produce si remodela tot ceea ce este in jurul nostru. Pe langa aceasta idee, subtitlul ne indica o alta parte a filmului, una in care mintea poate construi o scena a unei crime realizate perfect.

Legendary Pictures, Warner Bros. Pictures & Syncopy sunt cele trei mari case de productie de film ce si-au unit fortele pentru a ne aduce in vara anului curent pe Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard si multi altii sub acelas scenariu, al filmului Inception. Sa speram ca tot misterul creat in jurul filmului se va dovedi meritat. Asteptam ca rularea sa pe marele ecran sa ne faca mintea sa creeze senzatii ce merita fiecare banut si fiecare minut pierdut. Leonardo DiCaprio spune in trailer: „A single idea from a single mind can create a city”. Ce parere aveti? Voi ce puteti crea cu ideile voastre?